Broj nekretnine: 35/2021-i2

BULEVAR! Funkcionalan, namješten dvosoban stan sa balkonom, površine 52 m², na atraktivnoj lokaciji

Opis nekretnine

Izdaje se funkcionalan, namješten dvosoban stan površine 52,00 m², sa balkonom. Nekretnina se nalazi u, kvalitetom gradnje, jednom od boljih zgrada u Tuzli, u popularnom tuzlanskom naselju Bulevar. Ispred zgrade se nalazi prostrani parking prostor za stanare zgrade. Pored dobre kvalitete gradnje, nekretninu karakteriše i izuzetna lokacija i otvoren pogled.

Vlasnička dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

Lokacija:

Stan se nalazi na veoma atraktivnoj lokaciji u naselju Bulevar. Ovo naselje je veoma popularno i atraktivno za obiteljski život zbog neposredne blizine centra grada i svih neophodnih sadržaja koji se nalaze u blizini i samom naselju. U radijusu od cca. 500 metara se nalaze: osnovne škole, obdaništa, srednjoškolske i visokoškolske ustanove, dječija igrališta i sportski tereni, supermarket “Bingo Plus”, ugostiteljsko-trgovački objekti, Mikrostanica Doma zdravlja, zgrada Općine Tuzla, Hotel Tuzla, stambeno-poslovni centar “Mellain”, glavna pošta, apoteke, banke i zelena pijaca.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. PVC vanjska stolarija. Unutrašnja stolarija drvo. Pod keramičke pločice i lamelni parket. Telefonski priključak. Automatski osigurači. Protuprovalna vrata.