Broj nekretnine: 19/2021-P2

BULEVAR! Dijelomično adaptiran dvosoban stan površine 52 m² niže spratnosti na atraktivnoj i prometnoj lokaciji, idealan za ordinacije i uredske kancelarije, Bulevar

Opis nekretnine

Prodaje se komforan i funkcionalan, djelimično adaptiran dvosoban stan površine 52,00 m², pozicioniran na odličnoj prometnoj pješačkoj lokaciji, idealan za ordinacije ili kancelarijske prostore (notari, advokati i slično). Stan je djelomično adaptiran 2008. godine. Dobra spratnost (visoko prizemlje), odličan raspored prostorija, trostrana orijentacija stana, jedna od najljepših lokacija u blizini centralnog gradskog jezgra,  prozračne i svijetle prostorije, samo su neke od odlika ove kvalitetne nekretnine.

NAPOMENA: Nekretnina se nalazi u prizemlju stambene zgrade, te je zbog svoje lokacije, sa visokom frekvencijom pješačkog saobraćaja idealna za poslovne djelatnosti.

Vlasnička dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

Lokacija:

Stan se nalazi u stambenoj zgradi na atraktivnoj i traženoj lokaciji sa dosta zelenih površina, u naselju Bulevar. U krugu od 300 metara se nalaze: Općina Tuzla, gruntovnica Općinskog suda, Mikro stanica Doma zdravlja, luksuzni stambeno-poslovni kompleks i hotel “Mellain”, Hotel “Tuzla”, glavna Pošta, marketi “Bingo”, “Konzum”, “DM”, dječija igrališta, obdaništa, osnovne škole, srednjoškolske i visokoškolske ustanove, UKC “Gradina”, banke, apoteke, taxi/autobuska stajališta, amalo dalje i Panonska, jezera i šetalište “Slana Banja”.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Vanjska drvena stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Keramika u kupatilu, trpezariji, kuhinji i hodniku. Automatski osigurači. Internet i kablovska. Automatski osigurači. Protivprovalna vrata.