Broj nekretnine: 2/2021-i1

BUKINJE – Višenamjenski magacini pored Termoelektrane, površine 240 m², 200 m² i 90 m², uz magistralni put Tuzla – Šićki Brod, Općina Tuzla

Opis nekretnine

Iznajmljujuju se tri višenamjenska magacina površine 240 m², 200 m² i 90 m². Pozicionirani su u kompleksu skladišnih objekata, na parceli površine 12000 m², neposredno uz magistralni put Tuzla – Šićki Brod, u naselju Bukinje, Općina Tuzla. Pristup čitavom kompleksu i predmetnim magacinima je iz Bukinjske ulice koja se proteže paralelno uz magistralni put, a nalazi se cca. 50 metara od raskrsnice sa magistralnim putem, kod fabrike deterdženata “DITA” i Motela “Iveljić”. Kompletan plato je asfaltiran i utovar/istovar i okretanje kamiona sa prikolicom je lako izvodljiv. Svi magacini imaju betonsku utovarnu rampu visine 0,40 cm – 1,25 cm i zasebna brojila za potrošnju električne energije. U neposrednoj blizini se nalaze fabrika deterdženata “DITA”, kamenorezac “ILIĆ”, Motel “Iveljić”, autostakla “NOVUS”, Outlet “LC WAIKIKI”, “GRAFOTISAK” i Termoelektrana Tuzla.

Magacin br. 1 – površina  90 m², Cijena 400 KM + PDV – je dimenzija 6,5 m X 14,0 m i nalazi se pored kapije, na samom ulazu u kompleks. Visina stropa je 3 metra. Pravougaonog je oblika i sastoji se od jedne prostorije i toaleta.

Magacin br. 2 – površina  240 m², Cijena 1.200 KM + PDV – je dimenzija 20,0 x 12,0 m, nalazi se sa lijeve strane, na samom ulazu u kompleks. Ovo je zidani objekat sa dvovodnim krovom. Visina stropa na sredini magacija iznosi 7,20 metara, a na krajevima 3,5 metara. Sastoji se od jedne prostorije, kancelarije i toaleta.

Magacin br. 3 – površina  200 m², Cijena 1.000 KM + PDV – je dimenzija 16,5 m x 12,0 m, nalazi se sa lijeve strane, na sredini kompleksa. Ovo je zidani objekat sa dvovodnim krovom. Visina stropa na sredini magacija iznosi 7,20 metara, a na krajevima 3,5 metara. Sastoji se od jedne prostorije, dvije kancelarije i toaleta.

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.