Broj nekretnine: 3/2020-i1

Brčanska Malta – Namješten dvosoban stan površine 44 m², sa velikim balkonom, u blizini zelene pijace

Opis nekretnine

Iznajmljuje se namješten, funkcionalan, svijetao, dvosoban stan površine 44,00 m². Nalazi se na 5. spratu stambene zgrade u ulici Dr. Rose Hadživuković, u blizini zelene pijace, naselje Brčanska Malta. Ovo je veoma kvalitetna lokacija za život sa svim gradskim sadržajima u neposrednoj blizini. Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom, kupatila, hodnika, degažmana i velikog balkona. Minimalni režijski troškovi, dobra dispozicija prostorija, dobra spratnost, tražena lokacija sa svim gradskim sadržajima u neposrednoj blizini, istočna orijentacija, prozračne i svijetle prostorije samo su neke od prednosti ove nekretnine i čine je idealnom za ugodan život.  Zajednički parking se nalazi ispred i pored zgrade.

 

 

Lokacija:

Stan se nalazi 5. spratu stambene zgrade u  naselju Brčanska Malta. U krugu od cca. 500 metara nalaze se razni ugostiteljsko-trgovački objekti, T.C. “Sjenjak”, zelena pijaca, bolnica “Gradina”, frizerski saloni, apoteke, banke, supermarketi “DM”, “BINGO”, studentski kampus, osnovne škole, obdaništa, igrališta za djecu i autobuska/taxi stajališta.

 

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Unutrašnja i vanjska drvena stolarija.  Parket u sobama, trpezariji, hodniku i degažmanu. Keramičke pločice u kupatilu i  kuhinji. Priključak za kablovsku TV u ulazu.

 

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.