Broj nekretnine: 50/2021-P2

BANOVIĆI! Funkcionalan četverosoban dvoetažni dupleks stan površine 82,00 m² u strogom centru grada

Opis nekretnine

Prodaje se funkcionalan četverosoban dvoetažni dupleks stan uknjižene površine 82,00u strogom centru Banovića. Nekretnina se nalazi na prizemlju i spratu zgrade koncipirane kao kuće u nizu. Glavne odlike ove nekretnine su dobra dispozicija prostora sa maksimalno iskorištenim stambenim prostorom, dvostrana orijentacija stana sa svijetlim i prozračnim prostorijama i veoma tražena centralna gradska lokacija sa svim gradskim sadržajima u neposrednoj blizini. Ispred izgrade se nalazi zajednički parking za stanare.

Vlasnička dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u kući u nizu na atraktivnoj i traženoj lokaciji sa dosta zelenih površina, u centru Banovića. U krugu od 300 m se nalaze: Sportsko kulturni centar, tržni centar, banke, apoteke, Dom Zdravlja, opština, te svi ostali gradski sadržaji neophodni za kvalitetan urbani naćin življenja.

Standard:

Centralno grijanje iz vlastite kotlovnice. Drvena vanjska stolarija. Drvena unutrašnja stolarija. Pod u kupatilu i toaletu keramičke pločice. Pod u sobama parket. Telefonski priključak.