Broj nekretnine: 15/2017-i2

Atraktivna višenamjenska poslovna zgrada, korisne površine cca. 206 m², na odličnoj gradskoj lokaciji, Tuzla

Opis nekretnine

Iznajmljuje se višenamjenska poslovna zgrada izgrađena po savremenim evropskim normama i zahtjevima moderne gradnje, ukupne korisne površine cca. 206 m². Moderno opremljeni savremeni izložbeno prodajni prostor zadovoljava najviše standarde uredskog poslovanja na dvije etaže, prizemlje + sprat. Prizemlje poslovne zgrade je površine 93 m², a sastoji se od ulaznog hola, velike sale ili prodajno izložbenog prostora, toaleta, ostave i stepeništa za gornju etažu. Prvi sprat je površine cca. 113 m², a sastoji se od velike multifunkcionalne prostorije koja se može dijeliti prema potrebama u više samostalnih funkcionalnih jedinica ili dvije manje prostorije. Poslovni prostor je višenamjenski, sa potencijalom  za banke ili osiguravajuce kuće, ali je prilagodiv i za sve ostale namjene tipa privatnih medicinskih klinika, sjedišta ili predstavništva većih poduzeća, te izložbeno prodajne salone ili trgovačke-ugostiteljske djelatnosti. Velike ostakljene površine na poslovnoj zgradi daju prozračnost i obilje svjetlosti u svim prostorijama tokom cijelog dana. Atraktivna gradska lokacija sa velikom frekvencijom kolskog i pješačkog saobraćaja doprinosi atraktivnosti ove nekretnine.


Lokacija:
Objekat se nalazi u širem centralnom dijelu grada u neposrednoj blizini robne kuće “Tuzlanka”, SKPC “Mejdan”, JU Dom Zdravlja, odnosno u blizini pslovnog središta grada Tuzle koji čine banke, komercijalni, administrativni i poslovni objekti. Prilaz objektu je direktno sa novoasfaltirane gradske saobračajnice. Omogućena je odlična komunikacija sa ostalim djelovima grada i brz ulaz/izlaz iz grada.

Sadržaj:
Prizemlje: Površine 113 m²  koncipirano kao izložbeno prodajni prostor.

Prvi sprat: Površine 93 m² koncipiran kao uredski prostor  ili prodajni prostor sa prilagodljivim rasporedom prostorija

 

Standard:
Centralno gradsko grijanje. Unutrašnja drvena stolarija. Vanjska aluminijska stolarija sa termoizolacionim staklima. Kvalitetne keramičke pločice u  prizemlju i spratu. Automatski osigurači. Hidrant. Internet. Interfon. Kablovska TV. Telefon.

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenih od strane investitora.