Broj nekretnine: 9/2021-P2

ATRAKTIVAN SALONSKI STAN U URBANOJ VILI SA PRIVATNIM PARKINGOM ZA VIŠE VOZILA!! Atraktivan trosoban stan površine 116,20 m² sa predulazom povšine 8,20 m² lociran na atraktivnoj i mirnoj lokaciji!

Opis nekretnine

Prodaje se izuzetno rijetka nekretnina na tuzlanskom tržištu nekretnina, atraktivan, prostran salonski trosoban stan izgrađen u urbanoj vili, odlične dispozicije, uknjižene površine 116,20 m² sa predulazom površine 8,20 na odličnoj lokaciji u naselju Ši Selo. Stan se nalazi na visokom prizemlju kvalitetne luksuzne urbane vile izgrađene 2012.godine. Maksimalno iskorišten stambeni prostor uz odličan raspored prostorija, dvostrana orijentacija , niža spratnost, svijetle i prozračne prostorije, prostrana terasa, odličan kvalitet gradnje su glavne odlike ove izuzetne nekretnine. Zbog svoje izuzetne, ekskluzivne i mirne gradske lokacije u rezidencijalnom naselju, nekretnina pruža budućem kupcu potpunu intimu i izuzetan kvalitet življenja u neposrednoj blizini centra grada i svih gradskih institucija. Stan ima dvije kuhinje od koju je jednu moguće pretvoriti u korisni stambeni prostor po želji.

NAPOMENA: Stan posjeduje i ograđeni privatni parking za više vozila predviđen samo za stanare vile. Postoji mogućnost i kupovine garaže koja se nalazi u sklopu rezidencijalne vile.

Lokacija:

Stan se nalazi na visokom prizemlju prostrane  ograđene rezidencijalne vile u naselju Ši Selo sa privatnim ulazima. Ova lokacija je veoma popularna jer se nalazi na mirnom mjestu okružena ekskluzivnim vilama, ali i u neposrednoj blizini svih neophodnih gradski sadržaja potrebnih za kvalitetan život. U blizini se nalaže osnovne škole, obdaništa, trgovaćki centri, parkovi, apoteke , vjerski objekti kao i svi ostali sadržaji neophodni za moderan način življenja.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Podno grijanje. Kvalitetna PVC vanjska stolarija. Kvalitetna drvena/PVC unutrašnja stolarija. Hrastov parket u sobama. Kvalietna keramika u kupatilu, toaletu i kuhinji. Protuprovalna vrata. Klima. Privatni parking. Vodomjer.