Broj nekretnine: 107/2020-P2

Atraktivan, kompletno moderno adaptiran, dizajnerski namješten jednoiposoban stan uknjižene površine 30,00 m² (stvarna površina 33,00 m²)

Opis nekretnine

Prodaje se moderno koncipiran, dizajnerski luksuzno namješten jednoiposoban stan, uknjižene površine 30,00 m² (dok je stvarna kvadratura od 33,00 m² dobivena pretvaranjem lođe u stambeni prostor). Zgrada u kojoj se nekretnina nalazi je smještena na  mirnoj lokaciji i izdvojena od gradske buke. Stan je vrhunski adaptiran 2020.godine. Pri adaptaciji su korišteni najkvalitetniji materijali. Pored visokog stepena adaptacije, nekretninu karakteriše i dobra lokacija i niska spratnost.

Vlasnička dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

NAPOMENE: Stan se prodaje isključivo sa kvalitetnim dizajnerskim namještajem i kuhinjom koji su gotovo  nekorišteni.

 

 

Lokacija:

Stan se nalazi u stambenoj zgradi u naselju Dragodol u neposrednoj blizini popularnog tuzlanskog naselja Slatina. U krugu od 300 metara se nalaze Dom zdravlja, robna kuća „Tuzlanka“, supermarketi „Bingo“, “DM” i “Konzum”, sportsko kulturni centar “Mejdan”, fudbalski gradski stadion “Tušanj”, obdaništa, fakulteti, osnovne i srednje škole.

 

 

Standard:                                                              

Centralno gradsko grijanje. Vanjska stolarija PVC. Unutrašnja kvalitetna drvena stolarija. Tarket parket u dnevnom boravku, spavaćoj sobi i trpezariji. Vrhunske keramičke pločice u kupatilu i hodniku. Protuprovalna/protupožarna vrata. Automatski osigurači. Telefon. Kablovska TV. Interfon.

 

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.