Broj nekretnine: 61/2021-P1

NOVA CIJENA! Adaptiran trosoban stan uknjižene površine 84 m² (stvarna cca. 90 m²), na 1. spratu, Slavinovići

Opis nekretnine

Prodaje se adaptiran, prostran trosoban stan uknjižene površine 84 m², dok je stvarna površina stana cca. 90 m² dobivena zatvaranjem lođe i balkona, čime je dobiven dodatni stambeni prostor. Nalazi se na 1. spratu stambene zgrade sa liftom, u naselju Slavinovići. Sastoji se od dnevnog boravka, jedne velike spavaće sobe sa radnim prostorom, druge spavaće sobe, kuhinje, trpezarije, kupatila, toaleta, hodnika, ostave i zatvorene lođe. Nekretnina je adaptirana u par navrata. 2020. godine potpuno je adaptirano kupatilo. 2019. godine je zatvorena je manja lođa PVC stolarijom, a 2015. godine je postavljena nova PVC stolarija u čitavom stanu, velika lođa je preuređena u radni prostor i spojena sa spavaćom sobom, nova unutrašnja stolarija, protuprovalna vrata i automatski osigurači. Vlasnik je takođe postavio i “BOSH” električne radijatore “konvektore” za grijanje u prelaznom periodu kada je isključeno centralno grijanje. Stan je svijetao, prozračan i veoma ugodan za boravak. Pored dobre kvalitete gradnje, nekretninu karakteriše niža spratnost i tražena lokacija. Ispred stana se nalazi zajednički stubišni predprostor koji se zaključava i koristi se kao dodatna ostava, a vlasnik stana koristi i dio ostave na međuspratu.

Vlasnička dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

NAPOMENA: Kuhinjski elementi, ugradbeni plakari u hodniku i spavaćoj sobi, “BOSH” električni radijatori – “konvektori” ostaju budućem kupcu GRATIS!

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u naselju Slavinovići. Zgrada u kojoj se nekretnina nalazi je smještena na mirnoj lokaciji i izdvojena od gradske buke. U neposrednoj blizini stambene zgrade se nalazi i šetalište koje se proteže od Slavinovića do Brčanske Malte. Lokaciju karakteriše neposredna blizina svih sadržaja potrebnih za ugodan način življenja. Osnovna škola je udaljena stotinjak metara od zgrade. U blizini se nalaze supermarketi “Bingo” i “Dramar”, Klinika za srce, obdaništa, osnovne škole, apoteke, sportski tereni, autobusko/taxi stajalište, zelene površine, igrališta za djecu i mnoštvo drugih sadržaja.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Vanjska stolarija PVC. Unutrašnja stolarija drvo. Parket u dnevnom boravku, spavaćim sobama, trpezariji i hodniku. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu, toaletu. Protuprovalna vrata. Automatski osigurači. Telefon. Kablovska TV. Interfon. Lift.