Broj nekretnine: 15/2022-i1

ZLOKOVAC – Prostran i svijetao, namješten stan površine 77 m², sa 3 zatvorene terase i ostavom

Opis nekretnine

Iznajmljuje se prostran, svijetao, namješten dvosoban stan površine 77,00 m², sa 3 zatvorene terase i ostavom. Nalazi se u prizemlju stambene zgrade, u veoma atraktivnom i traženom naselju Zlokovac. Sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, trpezarije, kupatila, hodnika, ostave, dvije velike zatvorene terase i jedne manje zatvorene terase. Pristup stanu je omogućen iz haustora zgrade, a i preko jedne od zatvorenih terasa sa južne strane zgrade. Ova terasa je povezana sa dnevnim boravkom, dok je druga velika terasa povezana sa spavaćom sobom. Mala terasa je povezana sa kuhinjom i ostavom.

Odlična iskorištenost stambenog prostora, niža spratnost, trostrana orijentacija (sjever-istok-jug), odličan kvalitet gradnje, atraktivna lokacija sa svim gradskim sadržajima u neposrednoj blizini i prozračne i svijetle prostorije, samo su neke od prednosti ove nekretnine. Zajednički parking za stanare se nalazi ispred zgrade.

 

NAPOMENA: Stan se iznajmljuje na kraći period, do kraja Maja 2024 godinw. U stanu nije dozvoljeno držanje životinja i/ili kućnih ljubimaca.

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi  u prizemlju stambene zgrade, u veoma atraktivnom i traženom naselju Zlokovac, Tuzla. Ovo naselje je veoma popularno i atraktivno za obiteljski život zbog neposredne blizine centra grada i svih neophodnih sadržaja koji se nalaze u blizini i samom naselju. U radijusu od cca. 500 metara se nalaze: osnovne škole, obdaništa, srednjoškolske i visokoškolske ustanove, dječija igrališta i sportski tereni, supermarketi “Bingo”, T.C. “Mercator”, ugostiteljsko-trgovakči objekti, zgrada Općine Tuzla, Hotel Tuzla, stambeno-poslovni centar “Mellain”, pošta, apoteke, banke i pijaca.

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Drvena vanjska i unutrašnja stolarija. Parket u sobama, trpezariji i hodniku. Keramičke pločice u kupatilu i kuhinji. Protuprovalna vrata. Telefonski priključak. Interfon.