Broj nekretnine: 54/2019-P1

ZLOKOVAC – Moderno uređen, kvalitetan četvorosoban stan površine 122,48 m², u novijoj gradnji

Opis nekretnine

Prodaje se moderno uređen, kvalitetan četvorosoban stan uknjižene površine 122,48 m². Nalazi se na 7. spratu stambene zgrade novije gradnje, na veoma atraktivnoj i traženoj lokaciji, u naselju Zlokovac. Nekretnina je južno orijentisana, svijetla, i ima otvoren pogled. Sastoji se od dnevnog boravka sa trpezarijom, 3 sobe, kuhinje, kupatila, toaleta, predsoblja, degažmana i ostave. Vlasnik je dodatno podigao nivo kvalitete ovog stana postavljanjem nove drvene unutrašnje stolarije i parketa od javora, sanitarija i keramičkih pločica 1. klase, i spuštenog stropa sa rasvjetom. Odlična iskorištenost stambenog prostora, kvalitetno uređenje, atraktivna lokacija, južna orijentacija i prozračne i svijetle prostorije, samo su neke od odlika ove nekretnine i čine je veoma ugodnom za život.  Svi gradski sadržaji nalaze se u neposrednoj blizini.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

NAPOMENA: Ugradbena kuhinja sa ugradbenim električnim uređajima i 2 klima uređaja, ostaju budućem kupcu GRATIS.

 

Vlasnik je zainteresovan za zamjenu za dvosoban ili trosoban stan uz doplatu kupca.

 

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na 7. spratu stambene zgrade sa liftom, u veoma atraktivnom i traženom naselju Zlokovac. Ovo naselje je veoma popularno i atraktivno za obiteljski život zbog neposredne blizine centra grada i svih neophodnih sadržaja koji se nalaze u blizini i samom naselju. U radijusu od cca. 500 metara se nalaze: osnovne škole, obdaništa, srednjoškolske i visokoškolske ustanove, dječija igrališta i sportski tereni, supermarketi “Bingo” i “Konzum”, ugostiteljsko-trgovakči objekti, zgrada Općine Tuzla, Hotel Tuzla, stambeno-poslovni centar “Mellain”, pošta, apoteke, banke i pijaca.

 

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje. PVC vanjska stolarija sa žaluzinama. Drvena unutrašnja stolarija.  Parket dnevnom boravku sa trpezarijom, sobama i degažmanu. Keramičke pločice u  kuhinji, kupatilu, toaletu i predsoblju.  Vlastiti vodomjer. Telefonski priključak. Kablovska TV. Interfon. Video nadzor. Lift.

 

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane investitora.