Broj nekretnine: 2/2020-P1

ZLOKOVAC – Građevinska parcela površine 422 m², cca. 100 metara od zgrade Elektrodistribucije i Hotela “Tuzla“

Opis nekretnine

Prodaje se građevinska parcela površine 422 m². Nalazi se cca. 100 metara od zgrade Elektrodistribucije i cca. 150 metara od Hotela “Tuzla“, u ulici 17. septrembra, naselje Zlokovac. Pristup parceli je direktno sa asfaltiranog puta koji prolazi kroz naselje, a okružena je porodičnim kućama. Parcela je nageta, a vlasnik posjeduje zapisnik o “iskolčavanju“ kuće, na gornjem, ravnijem dijelu parcele. U donjem dijelu širina parcele je 13,00 metara, a u gornjem 11,00 metara. Dužina parcele iznosi 35,00 metara. Priključci vode (vodomjer), kanalizacije i telefona se nalaze na parceli. Ovu parcelu karakteriše neposredna blizina centra grada i svih gradskih sadržaja. Zbog svoje lokacije i otvorenog pogleda veoma je pogodna za izgradnju porodične kuće.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi cca. 100 metara od zgrade Elektrodistribucije i cca. 150 metara od Hotela “Tuzla”, u ulici 17. septrembra, naselje Zlokovac. U krugu od 500 metara nalaze se  Hotel “Mellain”, TC “Mercator”, osnovne i srednje škole, Univerzitet Tuzla (Filozofski fakultet),  supermarket “Bingo”, apoteke, autobuska stajališta i ostali gradski sadržaji.

 

 

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.