Broj nekretnine: 51/2020-P1

ŽIVINICE – CENTAR – NOVIJA GRADNJA – Dvosoban stan površine 60 m², pored ADEN shopping centra

Opis nekretnine

Prodaje se potpuno namješten, svijetao dvosoban stan uknjižene površine 60,00 m², sa ostavom i zatvorenom lođom. Nalazi se na 4. spratu (nije posljednji sprat) stambene zgrade bez lifta, pored ADEN shopping centra u centru Živinica. U neposrednoj blizini nalaze se Druga osnovna škola i kompanija “ZH Zola”. Sastoji se od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom, kupatila, hodnika, ostave i zatvorene lođe. Glavne karakteristike ove nekretnine su centralna i veoma tražena lokacija, dobar kvalitet gradnje i prozračne i svijetle prostorije sa otvorenim pogledom. Svi gradski sadržaji su u neposrednoj blizini. Grijanje je na struju, a u ostavi stana vlasnik je postavio hidropak i rezervoar od 1000 litara, za nesmetano snabdijevanje pitkom vodom. Ulaz je obezbijeđen video nadzorom, a zajednički parking se nalazi ispred  zgrade.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

NAPOMENA: Kompletan namještaj u stanu, kuhinja sa električnim uređajima, klima uređaj, veš mašina i hidropak sa rezervoarom ostaju budućem kupcu GRATIS!.

 

 

Lokacija:

Stan se nalazi na 4. spratu (nije posljednji sprat) stambene zgrade bez lifta, pored ADEN shopping centra u centru Živinica. U neposrednoj blizini nalaze se Druga osnovna škola i kompanija “ZH Zola”.. U krugu od 400 metara se nalaze gradska pijaca, Općina Živinice, Pošta, Policija, mješovita srednja škola, banke, apoteke i taxi/autobuska stajališta.

 

 

Standard:

Grijanje na struju. Vanjska stolarija PVC sa roletnama. Unutrašnja drvena stolarija. Parket u sobama. Keramičke pločice u hodniku, kupatilu  kuhinji sa trpezarijom i zatvorenoj lođi. Telefonski priključak. Klima uređaj. Interfon.

 

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.