Broj nekretnine: 84/2019-P1

Zemljište površine 4014 m², sa adaptiranom vikendicom i velikim voćnjakom, naselje Vučkovci, Općina Gradačac

Opis nekretnine

Prodaje se zemljište površine 4014 m², sa uknjiženom, adaptiranom vikendicom i velikim voćnjakom. Nalazi se cca. 400 metara od džamije, u naselju Vučkovci, Općina Gradačac. Nekretnina je pozicionirana uz asfaltni put koji prolazi kroz naselje, ima otvoren pogled na okolni krajolik i okružena je porodičnim kućama. Prizemna vikendica je adaptirana 2017. godine, a urađena je i toplotna izolacija (stiropor) debljine 10 cm i fasada. Vikendica se satoji od dnevnog boravka, kuhinje i trpezarije, kupatila, hodnika, ostave i terase. Parcela na kojoj se nalazi je ravna, potpuno je ograđena, a na njoj je zasađen voćnjak sa većinskim stablima šljive. Pored šljive, tu se nalaze i stabla kruške, višnje i trešnje. Ispred vikendice se nalazi pomoćni objekat koji služi kao ostava. Kompletna instalacija za centralno grijanje je razvedena i u funkciji je. Vikendica je priključena na vodovod.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

 

NAPOMENA: Klima uređaj i kompletan namještaj u vikendici ostaju budućem kupcu GRATIS.
Lokacija:

Nekretnina se nalazi cca. 400 metara od džamije, u naselju Vučkovci, Općina Gradačac. Može joj se pristupiti sa puta koji vodi prema Gradačcu ili sa magistralnog puta M-18 u naselju Donji Hrgovi. Saobraćajna povezanost naselja je dobra, a putevi se redovno održavaju i čiste u zimskom periodu. Ovo je idealna lokacija za miran porodičan život i odmor i rekreaciju.

 

 

Standard:

Centralno grijanje na čvrsta goriva. Drvena vanjska i unutrašnja stolarija. Podovi parket i keramičke pločice.  Klima uređaj. Privatni parking.

 

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.