Broj nekretnine: 48/2021-P2

ZA INVESTITORE ! Višenamjenski stambeno poslovni objekat u izgradnji korisne površine 639,06 m² građen na parceli površine 1000 m², pozicioniran na odličnoj i prometnoj lokaciji pored magistralnog puta M 18 Tuzla-Bijeljina, naselje Bare, općina Tuzla

Opis nekretnine

Prodaje se moderan, kvalitetan, višenamjenski stambeno poslovni objekat u izgradnji korisne površine 639,06 građen na parceli površine 1000 m², dimenzija 29,90X10,80 metara, spratnosti suteren+prizemlje+sprat. Nekretnina se nalazi na atraktivnoj i prometnoj lokaciji pored magistralnog puta M 18 Tuzla-Bijeljina u naselju Bare, općina Tuzla. Stambeno poslovni objekat u izgradnji se odlikuje najvišim kvalitetom gradnje, funkcionalno raspoređenim prostorom i odličnom lokacijom sa dobrom komunikacionom infrastrukturom. Objekat je višenamjenski i pogodan za širok spektar poslovnih i proizvodnih namjena, sa odličnim pristupom za kamione i ostala teretna vozila.

NAPOMENA: Objekat posjeduje urbanistićku saglasnost, građevinsku dozvolu, dozvolu prikljućka na magistralni put izdatu od JP Ceste Federacije BIH, elektroenergetsku dozvolu, priključak na vodovodnu i kanlizacionu mrežu.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na atraktivnoj lokaciji i prometnoj lokaciji pored magistralnog puta M 18 Tuzla-Bijeljina u naselju Bare, općina Tuzla. Objekat se nalazi u poslovnoj zoni sa velikim brojem poslovnih i proizvodnih objekta i skladišta različitih namjena.