Broj nekretnine: 125/2017-P2

ZA INVESTITORE! Građevinska parcela površine 3729 m² u blizini magistralnog puta M4 Tuzla-Lukavac-Gračanica-Doboj, industrijska zona Lukavac

Opis nekretnine

Prodaje se ravna građevinska parcela ukupne površine 3729 m². Zemljište se nalazi u industrijskoj zoni grada Lukavca u blizini magistralnog puta M4 (Tuzla-Lukavac-Gračanica-Doboj). Prilaz zemljištu je sa asfaltnog puta koji vodi u industrijsku zonu Lukavca makadamskim putem u dužini cca. 150 m. Samo zemljište je udaljeno od magistralnog puta M4 cca. 700 m. U blizini zemljišne parcele nalaze se industrijski pogoni lokalnih kompanija i Koksare Lukavac, kao i željeznička pruga. Zemljišna parcela zbog svoje konfiguracije i lokacije je pogodna za izgradnju individualnih stambenih objekata, proizvodnih hala, stovarišta i druge komercijalne i proizvodne namjene, jer se nalazi u užoj industrijskoj zoni Lukavca.

Važno je napomenuti da je ovo kvalitetna nekretnina na tržištu, odlične zemljišne konfiguracije sa velikim poslovnim potencijalom, pozicionirana na dobroj lokaciji i kao takva predstavlja dobru investiciju za potencijalne investitore.

Vlasnička dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

Lokacija:

Zemljište se nalazi u industrijskoj zoni grada Lukavac, u blizini magistralnog puta M4 Tuzla-Lukavac- Gračanica-Doboj i Koksare Lukavac.