Broj nekretnine: 12/2017-P2

ZA INVESTITORE! Građevinska parcela površine 8285 m² u blizini magistralnog puta M4 Tuzla-Gračanica-Doboj, naselje Bistarac

Opis nekretnine

Prodaje se građevinska parcela ukupne površine 8285 m². Zemljište se nalazi u industrijskoj zoni grada Lukavca u blizini magistralnog puta M4 Tuzla-Gračanica-Doboj. Prilaz zemljištu je sa magistralnog puta M4 kultivisanim lokalnim putem širine cca. 3,5 m, pogodnog za prilaz kamionima i manjim šleperima. Samo zemljište je udaljeno od glavnog magistralnog puta cca. 200 m. Neposredno pored parcele nalazi se sjedište i industrijski pogoni kompanija d.o.o Reweus i d.o.o Rivin. Zemljišna parcela je pogodna za izgradnju proizvodnih hala, stovarišta i druge komercijalne i proizvodne namjene.

Važno je napomenuti da je ovo kvalitetna nekretnina na tržištu, odlične zemljišne konfiguracije sa velikim poslovnim potencijalom, pozicionirana na dobroj lokaciji i kao takva predstavlja odličnu investiciju za potencijalne investitore.

Vlasnička dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

Lokacija:

Zemljište se nalazi u industrijskoj zoni grada Lukavac, u naselju Bistarac, u blizini magistralnog puta M4 Tuzla-Gračanica-Doboj.