Broj nekretnine: 70/2013-P

ZA INVESTITORE! Dio poslovne zgrade površine 718,78 m² , strogi centar grada „Korzo“, ulica Turalibegova

Opis nekretnine

Prodaje se dio poslovne zgrade ukupne površine 718,78 m² . Segment poslovne zgrade koji se prodaje je smješten na drugom i trećem spratu, odnosno zauzima kompletan drugi i treći sprat poslovnog objekta. Nekretnina je izgrađena 1998. godine. Nalazi se u strogom centru grada Tuzle, na popularnom tuzlanskom šetalištu” Korzo”. Odlikuje se dobrim kvalitetom gradnje, funkcionalno raspodjeljenim prostorom i odličnom lokacijom. Zbog velikih prozorskih portala i trostrane orjentacije nekretnina je veoma prozračna i svijetla tokom cijelog dana. Zbog svoje lokacije u strogom centru grada, velike frekvencije pješačkog saobračaja, blizine svih važni privrednih, kulturnih i administrativnih institucija, ova nekretnina je posebno interesantna za društvene ili privatne kompanije, banke, investicijske kuće, agencije, obrazovne institucije kojima lokacija igra primarnu ulogu u poslovanju. Osim toga, ova nekretnina je atraktivna za pretvaranje u hotelski (motelski) prostor zbog nedostatka hotelskih smještajnih kapaciteta u ovom dijelu grada.

NAPOMENA: Postoji mogućnost kupovine zasebnih segmenata/dijelova poslovnog objekta,  odnosno moguće je kupiti drugi ili treći sprat poslovnog objekta pojedinaćno.

 

Lokacija:

Poslovna zgrada se nalazi u pješačkoj zoni “Korzo”, u strogom centru grada Tuzle. Ovo je najprometnija lokacija u gradu i karakteriše je visoka frekvencija pješačkog saobračaja tokom cijelog dana. U neposrednoj blizini se nalaze Panonska jezera, Raiffeisen Bank, Unicredit Bank, Procredit Bank, Volksbank, Narodno pozorište, Gradski park, razni ugostiteljsko-trgovački objekti, Gradska tržnica, agencije, apoteke i taxi stajališta.

Sadržaj:

II sprat (desno krilo poslovne zgrade):

8 kancelarija, čajna kuhinja, dva toaleta, dvije ostave i dva hodnika.

II sprat (lijevo krilo poslovne zgrade):

5 kancelarija, čajna kuhinja, toalet, dvije ostave i hodnik.

III sprat (desno krilo poslovne zgrade):

6 kancelarija, čajna kuhinja, dva toaleta, dvije ostave i hodnik.

III sprat (lijevo krilo poslovne zgrade):

5 kancelarija, čajna kuhinja, dva toaleta, dvije ostave i dva hodnika.

 

Standard:

Centralno grijanje. Vanjska stolarija PVC. Unutrašnja stolarija drvo. Laminat u u svim kancelarijama. Keramičke pločice u toaletima i ostavama. Generator za alternativno strujno napajanje. Rezervoar za vodu. Klima uređaji. Automatski osigurači. Internet.