Broj nekretnine: 18/2020-P2

ZA INVESTITORE ! Atraktivno građevinsko zemljište površine 1900 m² sa stambeno poslovnim objektom uknjižene površine 100 m², na frekventnoj poslovnoj lokaciji (u blizini firme NOVUS) , pored magistralnog puta M4, Bukinje

Opis nekretnine

Prodaje se atraktivno građevinsko zemljište uknjižene površine 1900 m² sa stambeno poslovnim objektom (restoran) uknjižene površine 100, spratnosti Pr+1+Pot. Zbog svoje atraktivne lokacije, konfiguracije terena i kompletne infrastrukture, osim ugostiteljske funkcije, objekat i zemljište je pogodno za izgradnju poslovnih hala, proizvodnih objekata, te predstavništva poduzeća. Odličan prilaz i jednostavan pristup magistralnom putu su neke od odlika ove nekretnine. Posebna pogodnost za investitore je postojanje stambenog objekta-kuće na lokaciji zbog priključaka (infrastrukture) koji postoje na kući. Zemljište i kuća su locirani u blizini hale i predstavništva firme “Novus” , u poslovnoj zoni grada Tuzle, u naselju Bukinje.

Objekat se sastoji od restoranskog dijela u prizemlju kuće i kotlovnice. Na prvom spratu u lijevom krilu kuće se nalaze 3 sobe sa trpezarijom, kupatilo i ostava, dok se u desnom krilu kuće nalaze dvije sobe sa pristupom u potkrovlje, kuhinja i hodnik. Potkrovlje kuće je u nižoj roh bau verziji. Pomoćne prostorije i sušara su fizićki odvojene od kuće kao zasebni objekti.

Vlasnička dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

Lokacija:

Stambeni objekat i zemljište se nalazi u naselju Bukinje i udaljeni su od centra Tuzle par kilometara. Zemljište se nalazi u užoj poslovnoj zoni grada Tuzle i okruženo je proizvodnim halama, skladištima i predstavništvima renomiranih kompanija.

Standard:

Vlastita kotlovnica na čvrsta goriva. Drvena vanjska stolarija. Drvena unutrašnja stolarija. Podne obloge kombinacija brodski pod, laminat i keramika. Voda i struja. Kanalizacija.