Broj nekretnine: 102/2018-P2

ZA INVESTITORE! Atraktivna višenamjenska stambeno poslovna zgrada sa izložbeno prodajnim salonom, površine cca. 1000 m² izgrađena na parceli površine 1766 m², locirana na frekventnoj poslovnoj lokaciji pored magistralnog puta Tuzla-Orašje, Gornja Špionica, Srebrenik

Opis nekretnine

Prodaje se višenamjenska stambeno poslovna zgrada sa izložbeno prodajnim prostorom, proizvodnim pogonom, kancelarijama i stambenim prostorom, izgrađena po savremenim evropskim normama i zahtjevima moderne izgradnje, ukupne korisne površine cca. 1000 m², izgrađena na zemljišnoj parceli površine 1766 m². Moderno projektovani stambeno poslovni prostor sa proizvodnim pogonom zadovoljava najviše standarde savremenog poslovanja. Prizemlje poslovne zgrade se sastoji od prodajno izložbenog salona, proizvodnog pogona i toaleta, kao i prostora predviđenog za operativni dio. Na prvom spratu se nalazi kancelarijski prostor predviđen za menadžment firme, proizvodni pogon, te manji apartman sa kupatilom i balkonom. Na drugom spratu se nalazi stambeni dio sa prostranom terasom, dnevnim boravkom, dvije spavaće sobe, kuhinjom, kupatilom i trpezarijom. U potkrovlju se nalazi stambeni dio. Poslovna zgrada je višenamjenskog karaktera i prilagodiva je za sjedišta ili predstavništva poduzeća, izložbeno prodajne salone, privatne klinke, kompanije brze pošte, odnosno pruža neograničen spektar mogućih poslovnih aktivnosti potencijalnim kupcima/investitorima. Atraktivna prometna poslovna lokacija sa velikom frekvencijom saobračaja doprinosi atraktivnosti ove vrijedne nekretnine i predstavlja odličnu investiciju za potencijalnog kupca. Ispred poslovnog objekta se nalazi prostran kultivisano ograđen prostor, koji pruža dodatni potencijal za proširenje poslovnog objekta zavisno od želja kupca/investitora. Pošto je zemljište oko objekta površine 1766 m² moguća je izgradnja dodatnih objekata na pripadajućem zemljištu ili proširenje postojećeg objekta. Pristup objektu je direktno sa magistralnog puta M 1.8 Tuzla-Srebrenik-Orašje.

Lokacija:
Objekat se nalazi pored magistralnog puta visoke saobračajne frekvencije M 1.8 Tuzla-Srebrenik-Orašje u naselju
Gornja Špionica. Prilaz objektu je direktno sa glavne saobračajnice. U neposrednoj blizini objekta se nalaze sjedišta, proizvodni objekti i hale etabliranih lokalnih i inostrani kompanija. Objekat je udaljen par klometara od Srebrenika, smješten u poslovnoj zoni grada Srebrenika.
Standard:
Izvedena priprema za grijanje na pelet. PVC vanjska i unutrašnja stolarija. Provedene elektro i vodo instalacije u objekat. Priprema za video nadzor, kablovsku i satelitsku instalaciju (server room). Visina stropa objekta je 4,50 m. Podno grijanje. Urađena kompletna infrastrukutra oko objekta. Zaštita od oborinskih voda i kanalizacija.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.