Broj nekretnine: 73/2017-P2

ZA INVESTITORE! Atraktivna višenamjenska poslovna zgrada novije gradnje, korisne površine cca. 206 m², na odličnoj gradskoj lokaciji, Tuzla

Opis nekretnine

Prodaje se višenamjenska poslovna zgrada izgrađena po savremenim evropskim normama i zahtjevima moderne izgradnje, ukupne korisne površine cca. 206 m². Moderno opremljeni savremeni izložbeno prodajni prostor zadovoljava najviše standarde uredskog poslovanja na dvije etaže: prizemlje + 1 sprat. Prizemlje poslovne zgrade je površine 93 m² a sastoji se od ulaznog hola i prodajno izložbenog prostora, toaleta, ostave i stepeništa za gornje etažu. Prvi sprat je površine cca. 113 m² a sastoji se od velike multifunkcionalne prostorije koje se mogu dijeliti prema potrebama u više samostalnih funkcionalnih jedinica i dvije manje prostorije. Poslovni prostor je višenamjenski, sa potencijalom za banke, osiguravajuce kuce ali je prilagodiv i za sve ostale namjene tipa privatnih medicinskih klinika, sjedišta ili predstavništva veći poduzeća, te izložbeno prodajne salone ili trgovačko-ugostiteljske djelatnosti. Velike ostakljene površine na poslovnoj zgradi daju prozračnost i obilje svjetlosti u svim prostorijama tokom cijelog dana. Atraktivna gradska lokacija sa velikom frekvencijom kolskog i pješačkog saobračaja doprinosi atraktivnosti ove unikatne i vrijedne nekretnine i predstavlja odličnu investiciju za potencijalnog kupca.

Vlasnička dokumentacija je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u agenciji “Tk Nekretnine”

Lokacija:
Objekat se nalazi u širem centralnom dijelu grada u neposrednoj blizini robne kuće “Tuzlanka”, SKPC “Mejdan”, JU Dom Zdravlja, odnosno u blizini poslovnog središta grada Tuzle koji čine banke, komercijalni, administrativni i poslovni objekti. Prilaz objektu je direktno sa novoasfaltirane gradske saobračajnice. Omogućena je odlična komunikacija sa ostalim djelovima grada i brz ulaz/izlaz iz grada.

Sadržaj:
Prizemlje:
Površine 93 m² koncipiran kao izložbeno prodajni prostor.

Prvi sprat: Površine 113 m² koncipiran kao uredski prostor ili prodajni prostor sa prilagodljivim rasporedom prostorija
Standard:
Centralno gradsko grijanje. Unutrašnja drvena stolarija. Vanjska aluminijska stolarija sa termoizolacionim staklima. Kvalitetne keramičke ploćice u prizemlju i spratu. Automatski osigurači. Hidrant. Internet. Interfon. Kablovska TV. Telefon.