Broj nekretnine: 133/2017-P2

ZA INVESTITORE! Atraktivna proizvodno skladišna hala površine 723 m² sa odvojenim izložbeno prodajnim salonom površine 64 m² izgrađena na zemljišnoj parceli površine 1509 m² locirana na najfrekventnijoj lokaciji pred magistralnog puta Tuzla-Sarajevo, naselje Ljubače

Opis nekretnine

Prodaje se proizvodno skladišna hala površine 723 m² izgrađena na parceli površine 1.509 m². Hala se nalazi u naselju Ljubače pored magistralnog puta Tuzla – Sarajevo, locirana na njegovom najfrekventnijem dijelu. Objekat je spratnosti Pr+1 i sastoji od jedne veće proizvodno skladišne prostorije, skladišne galerije, dvije kancelarijske prostorije, čajne kuhinje, apartmana i tri hladnjače, plusne i minusne. Ulaz u objekat je omogućen putem tri prostrana teretna ulaza sa rolo vratima, dok je visina objekta 6 metara. Pristup objektu je omogućen teretnim i putničkim vozilima direktno sa magistralne saobraćajnice. Krug gdje se nalaze objekat je ograđen, veoma prostran i betoniran. Objekat posjeduju sve komunalne priključke. U sklopu hale se nalazi prostran parking prostor površine cca. 500 m2. Skladište je u funkciji sa svim potrebnim odobrenjima i urađeno je po standardima kako je to zakonodavac propisao. Pored navedenog objekta, nalazi se i zasebna zidana zgrada površine cca. 64 m2 koja je u funkciji izložbenog prodajnog salona a može se u upotrebiti i za druge prodajne , predstavnićke ili izložbene namjene.
Udaljenost objekta od magistralnog puta je cca 20 m, pa je iskorištenost placa za saobraćaj u mirovanju i manipulaciju, maksimalna. Plac je cijelom dužinom otvoren prema magistralnom putu i jednim djelom prema sporednoj cesti, tako da otvara razne mogućnosti.
Objekat posjeduje sve komunalne priključke kao i dozvole (urbanistička saglasnost, građevinska saglasnost, upotrebna dozvola).

Lokacija:

Hala se nalazi u naselju Ljubače pored magistralnog puta Tuzla – Sarajevo, locirana na njegovom najfrekventnijem dijelu. Pristup objektu je omogućen putničkim i teretnim vozilima direktno sa magistralne saobraćajnice. U neposrednoj blizini objekta se nalazi veliki broj proizvodnih objekta, izložbeno prodajni objekata, auto saloni i ostali komercijalni objekti različiti namjena.

Standard:

Objekat posjeduje sve komunalne priključke (struja,voda,telefon, i vlastito grijanje). Unutrašnja metalna stolarija. Vanjska metalna stolarija. Klima. ADSL internet konekcija. Video interfon. Parking prostor. Tri hladnjače.