Broj nekretnine: 156/2016-P2

ZA INVESTITORE! Atraktivna kuća sa tri zasebna stana ukupne stambene površine cca.250 m², sa zemljištem površine 428 m² na odličnoj lokaciji, u blizini BKC-a

Opis nekretnine

Prodaje se kvalitetna kuća sa velikim potencijalom ukupne površine cca. 250 m², spratnosti P+1+pt , sa dvorištem površine 428 m². Nekretnina se nalazi u naselju Donji Mosnik, u neposrednoj blizini Bosanskog kulturnog centra i udaljena je samo cca.100 metara od južne magistralne ceste, odnosno dva minuta laganog hoda. Locirana je u širem centralnom gradskom jezgru u blizini novootvorenog “Bingo City Centra” T.C “Omega” (“Tuzlanka”), srednjoškolskih i visokoškolskih ustanova.  Nekretnina ima pristup direktno sa asfaltnog puta, a okružena je stambenim zgradama. Kuća je izgrađena 2006. godine. Na kuću je postavljena vanjska izolacija od stiropora debljine 5 cm. Ugodnoj atmosferi kuće doprinosi odličan raspored prostorija, a zbog svoje orijentacije kuća je obasjana dnevnom svijetlošću tokom većeg dijela dana. Ispred kuće se nalazi ograđeno dvorište sa lijepo uređenom baštom i pomoćnim prostorijama. Uz kuću se nalazi i garaža površine 35 m² sa građevinskom dozvolom. Moguća je zamjena za manji stan uz doplatu.

NAPOMENA: Ova nekretnina bi mogla biti interesantna potencijalnim investitorima jer posjeduje tri zasebna stana sa odvojenim kuhinjama i kupatilima, te bi najam stanova donio relativno brz povrat uloženog novca. Osim toga postoji potencijal za izgradnju stambene zgrade.

Sadržaj:

Prizemlje: Dnevni boravak, dvije spavaće soba, kuhinja, trpezarija, kupatilo, hodnik.

I sprat: Dnevni boravak , dvije spavaće sobe, kuhinja, trpezarija, kupatilo, balkon,hodnik .

Potkrovlje: Dnevni boravak, dvije spavaće sobe, kuhinja, trpezarija, kupatilo, balkon, hodnik i stepenišni prostor.

Lokacija:

Kuća se nalazi u naselju Donji Mosnik na idealnoj lokaciji. U radijusu od cca. 400 metara nalaze se Bosanski kulturni centar, tržni centar „Omega“, novootvoreni tržni centar „Bingo“, glavna autobuska stanica, osnovna škola, visokoškolske i srednjoškolske ustanove, ugostiteljsko-trgovački objekti i taxi/autobusko stajalište. Ovo naselje karakteriše i odlična saobračajna povezanost sa ostalim djelovima grada.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Vanjska drvena stolarija. Kvalitetna drvena unutrašnja stolarija u prizemlju, na spratu, i potkrovlju. Parket u sobama. Keramika u kupatilima I kuhinjama.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.