Broj nekretnine: 90/2019-P2

ZA INVESTITORE! Atraktivna građevinska parcela površine 9854 m² u blizini magistralnog puta M4 Tuzla-Lukavac-Gračanica-Doboj, industrijska zona Lukavac

Opis nekretnine

Prodaje se atraktivna građevinska parcela ukupne površine 9894 m². Zemljište se nalazi u industrijskoj zoni grada Lukavca u blizini magistralnog puta M4 (Tuzla-Lukavac-Gračanica-Doboj). Prilaz zemljištu je direktno sa asfaltnog puta koji vodi u Lukavac odnosno magistralni put M4 sa druge strane. Samo zemljište je udaljeno od magistralnog puta M4 cca. 150 m. U blizini zemljišne parcele nalazi se benzinska pumpa i industrijski pogoni kompanije Junuzović Kopex i Cementare Lukavac. Zemljišna parcela zbog svoje konfiguracije i lokacije je pogodna za izgradnju proizvodnih hala, stovarišta i druge komercijalne i proizvodne namjene, jer se nalazi u užoj industrijskoj zoni Lukavca.

Važno je napomenuti da je ovo rijetka, kvalitetna nekretnina na tržištu, odlične zemljišne konfiguracije sa velikim poslovnim potencijalom, pozicionirana na dobroj lokaciji i kao takva predstavlja odličnu investiciju za potencijalne investitore.

Vlasnička dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

Lokacija:

Zemljište se nalazi u industrijskoj zoni grada Lukavac, u blizini magistralnog puta M4 Tuzla-Lukavac- Gračanica-Doboj.