Broj nekretnine: 56/2021-P2

ZA INVESTITORE! Atraktivan višenamjenski poslovni prostor novije gradnje, korisne površine 144,11 m², na odličnoj centralnoj gradskoj lokaciji pored južne magistrale

Opis nekretnine

Prodaje se atraktivan višenamjenski poslovni prostor izgrađen po savremenim evropskim normama i zahtjevima moderne izgradnje, ukupne korisne površine 144,11 m². Moderno opremljeni savremeni izložbeno prodajni prostor zadovoljava najviše standarde poslovanja smješten je na dvije etaže prizemlje + suteren. Prizemlje poslovnog prostora je uknjižene površine 71,04 m² a sastoji se od ulaznog hola, velike sale ili prodajno izložbenog prostora, toaleta, ostave i stepeništa za suteren. Suterenski dio je uknjižene površine 73,07 m² a sastoji se od velike multifunkcionalne prostorije koje se može dijeliti prema potrebama u više samostalnih funkcionalnih jedinica ili služiti za magacin. Poslovni prostor je višenamjenski, sa potencijalom za banke, osiguravajuce kuće, ali je prilagodiv i za sve ostale namjene tipa privatnih medicinskih ordinacija, sjedišta ili predstavništva veći poduzeća, te izložbeno prodajne salone ili trgovačko-ugostiteljske djelatnosti. Velike ostakljene površine na poslovnoj zgradi daju prozračnost i obilje svjetlosti u svim prostorijama tokom cijelog dana. Atraktivna gradska lokacija sa velikom frekvencijom kolskog i pješačkog saobraćaja doprinosi atraktivnosti ove unikatne i vrijedne nekretnine i predstavlja odličnu investiciju za potencijalnog kupca.

Vlasnička dokumentacija je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u agenciji “Tk Nekretnine”


Lokacija:

Objekat se nalazi
u neposrednoj blizini južne magistrale, u centralnom dijelu grada u neposrednoj blizini robne kuće “Tuzlanka”, SKPC “Mejdan”, JU Dom Zdravlja, odnosno u blizini poslovnog središta grada Tuzle koji čine banke, komercijalni, administrativni i poslovni objekti. Prilaz objektu je direktno sa južne gradske saobračajnice. Omogućena je odlična komunikacija sa ostalim djelovima grada i brz ulaz/izlaz iz grada. Uz prostor se nalazi gradski parking.


Sadržaj:
Prizemlje:
Uknjižene površine 71,04 m² koncipirano kao izložbeno prodajni prostor.

Suteren: Uknjižene površine 73,07


Standard:
Centralno gradsko grijanje sa kaliometrom. Vodomjer. Unutrašnja drvena stolarija. Vanjska aluminijska stolarija sa termoizolacionim staklima. Kvalitetne keramičke ploćice u prizemlju i suterenu. Automatski osigurači. Hidrant. Alarm i video nadzor. Internet. Interfon. Kablovska TV. Telefon.