Broj nekretnine: 72/2017-P2

Višenamjenski poslovni prostor površine 21,70 m² na veoma prometnoj lokaciji, Tržni centar “Sjenjak”

Opis nekretnine

Prodaje se višenamjenski poslovni prostor površine 21,70 m². Nekretnina se nalazi u prizemlju T.C. “Sjenjak”, na veoma prometnoj i kvalitetnoj lokaciji. Poslovni prostor se sastoji od glavne prostorije, prostora koji ste trenutno koristi kao kuhinja i toaleta sa predprostorom. Zbog svoje prometne lokacije i protoka velikog broja potencijalnih klijenata može se koristiti kao restoran brze prehrane (što mu je trenutno i funkcija), razne trgovačke djelatnosti, kladionice, frizerske salone, agencijske i kancelarijske svrhe, kao i ostale vrste djelatnosti. Zbog velikih staklenih panela veoma je svijetao i prozračan. Pored tržnog centra se nalazi javni parking za više od 100 vozila.

NAPOMENA: Osim prodaje moguća je i opcija najma poslovnog prostora.

Vlasnička dokumentacija je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u agenciji “Tk Nekretnine”.

Lokacija:

Poslovni prostor se nalazi u prizemlju T.C. “Sjenjak” na Brčanskoj Malti i ima direktan pristup sa pješačke zone tržnog centra. Ovo je veoma prometna lokacija, a u neposrednoj blizini se nalaze razni ugostiteljsko-trgovački objekti, frizerski saloni, apoteke, banke, market “DM”, “KONZUM”, osnovna škola, igrališta za djecu i autobuska/taxi stajališta.


Standard:
Centralno gradsko grijanje. Aluminijska vanjska stolarija. Podovi kreramičke pločice. Automatski osigurači. Vodomjer. Telefonski priključak. Zajednički parking.