Broj nekretnine: 180/2016-P2

Višenamjenski poslovni prostor površine 19,38 m², TC Senjak

Opis nekretnine

Prodaje se poslovni prostor površine 19,38 m². Nekretnina se nalazi u suterenu T.C. “Sjenjak”, na Brčanskoj Malti. Poslovni prostor se sastoji od glavne prostorije, arhive i toaleta sa predprostorom. Može se koristiti za frizerske salone, kancelarije, predstavništva manjih firmi i druge djelatnosti. Zbog velikih prozorskih panela veoma je svijetao i prozračan. Nekretnina posjeduje vlastiti vodomjer i sat za struju, a grijanje je centralno gradsko sa kalorimetrom, što pozitivno utiče na visinu režijskih troškova. Iza tržnog centra se nalazi zajednički parking za više od 100 vozila.

Lokacija:

Poslovni prostor se nalazi u suterenu T.C. “Sjenjak”, na Brčanskoj Malti, i ima direktan pristup sa parkinga iza tržnog centra. Ovo je veoma prometna lokacija, a u neposrednoj blizini se nalaze razni ugostiteljsko-trgovački objekti, frizerski saloni, apoteke, banke, market “DM”, “KONZUM”, osnovna škola, igrališta za djecu i autobuska/taxi stajališta.


Standard:
Centralno gradsko grijanje na kalorimetar. Aluminijska vanjska stolarija. Podovi kreramičke pločice. Automatski osigurači. Vodomjer. Telefonski priključak. Zajednički parking.