Broj nekretnine: 42/2018-P1

Veoma kvalitetna, lijepa vikendica sa šadrvanom, velikim kaminom i uređenim dvorištem sa voćnjakom, izgrađena na parceli površine 1520 m², Gornja Tuzla

Opis nekretnine

Prodaje se prelijepa, veoma kvalitetna vikendica sa šadrvanom, velikim vanjskim kaminom, pomoćnim objektom i uređenim dvorištem sa manjim voćnjakom. Nalazi se u naselju Potočka Mahala u Gornjoj Tuzli i ima pristup direktno sa asfaltnog puta. Od centra Gornje Tuzle je udaljena cca. 1 km, a cca. 9 km od naselja Brčanska Malta u Tuzli. Vikendica je spratnosti Pr+1+Pot, i  izgrađena je na parceli površine 1520 m². Izgrađena 1998. godine, a u posljednje vrijeme je adaptirana  u više navrata. 2015. godine vlasnik je na spratu postavio “tarket” u dnevnom boravku, a na obje terase, vanjskim stepenicama i šadrvanu nove keramičke pločice.  2017. godine je urađena toplinska izolacija kompletnog objekta stiroporom debljine 5 cm i nova fasada. 2018. godine su postavljeni novi plastificirani oluci na vikendici i šadrvanu i nova pumpa za vodu. Na ulazu u parcelu se nalazi pomoćni objekat sa ostavom i toaletom. Na parceli je urađena drenaža za oborinske vode, a pristup objektu i dvorištu je sa prednje strane. Nekretnina posjeduje vlastiti bunar.

 

NAPOMENA: Kompletan namještaj i ugradbena kuhinja sa električnim uređajima, u prizemlju i na spratu, ostaju budućem kupcu GRATIS!

Lokacija:

Nekretnina se nalazi naselju Potočka Mahala u Gornjoj Tuzli i ima pristup direktno sa asfaltnog puta. Od centra Gornje Tuzle je udaljena cca. 1 km, a cca. 9 km od naselja Brčanska Malta u Tuzli. Okružena je sa nekoliko vikendica ali je uz ogradu zasađeno drveće koje daje potpunu privatnost objektu.

 

Sadržaj:

Prizemlje  – Ljetna kuhinja, ostava, velika terasa i stepenište .

 

Sprat – Dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo, toalet, hodnik, ostava, stepenište i jedna mala i jedna velika terasa.

 

Potkrovlje – Dvije spavaće sobe, salon i dva balkona.

 

Pomoćni objekat – ostava i toalet

 

Šadrvan

 

Veliki kamin

 

Standard:

Grijanje na čvrsta goriva. Drvena vanjska i unutrašnja stolarija.  Podovi tarket, brodski pod i keramičke pločice. Kamin. Šadrvan.  Privatni parking.