Broj nekretnine: 130/2017-P1

Uknjižena, devastirana kuća sa garažom, na parceli površine 2055 m², sa svim komunalnim priključcima, naselje Bokavići, Lukavac

Opis nekretnine

Prodaje se uknjižena, devastirana kuća sa svim komunalnim priključcima i garažom, izgrađena na parceli površine 2055 m². Nalazi se u naselju Bokavići (Hodžići), Općina Lukavac. Udaljena je cca. 1,5 kilometara od džamije u Bokavićima, a cca. 3 kilometra od raskrsnice na magstralnom putu M-18 u Lukavcu. Parcela je blago nageta na jednom dijelu, a pristup parceli je direktno sa asfaltnog puta koji prolazi kroz naselje. Kompletna parcela je ograđena. Uzevši u obzir dobru lokaciju nekretnine u mirnom porodičnom naselju, dobru saobraćajnu povezanost sa gradom, jugo-zapadnu orijentaciju i pogodnost da budući kupac već ima komunalne priključke na samoj parceli, ova nekretnina je idealna za izgradnju porodične kuće ili vikendice.
Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

 

Lokacija:

Parcela se nalazi cca. 1,5 kilometara od džamije u Bokavićima, a cca. 3 kilometra od raskrsnice na magstralnom putu M-18 u Lukavcu.  Ovo je lokacija bez saobraćajne buke, obiljem zelenila i idealna je za miran porodičan život.