Broj nekretnine: 3/2020-P1

Tušanj – Građevinska parcela površine 854 m², cca. 100 metara od praone “Jasko”, u blizini kapije starog rudnika soli

Opis nekretnine

Prodaje se građevinska parcela površine 854 m². Nalazi se u blizini ulaza u direkciju Rudnika soli “TUZLA” i cca. 100 metara od praone “Jasko”, u naselju Tušanj. Pristup parceli je omogućen sa donje i sa bočne strane parcele, direktno sa asfaltnog puta koji prolazi kroz naselje. Parcela je blago nageta i potpuno ograđena, a okružena je porodičnim kućama. Priključci struje, vode, kanalizacije i telefona se nalaze neposredno uz parcelu. Ovu parcelu karakteriše neposredna blizina centra grada i svih gradskih sadržaja. Zbog svoje lokacije i odlične saobraćajne komunikacije veoma je pogodna za izgradnju porodične kuće.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u naselju Tušanj, u blizini autopraonice “Jasko” i ulaza u direkciju Rudnika soli “TUZLA”. Lokaciju karakteriše neposredna blizina svih sadržaja potrebnih za ugodan način življenja. U blizini se nalaze supermarketi “Bingo”, Dom zdravlja, stadion “Tušanj”, obdanište, osnovna škola, apoteke, sportski tereni, autobusko/taxi stajalište, zelene površine i igrališta za djecu.

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.