Broj nekretnine: 179/2016-P2

Trosoban stan odličnog rasporeda prostorija, površine 80 m², Rudarska ulica

Opis nekretnine

Prodaje se izuzetno funkcionalan stan površine 80 , odličnog rasporeda prostorija u tuzlanskom naselju Irac. Stan se nalazi na 11. spratu stambene zgrade u ulici Rudarska. Odličan raspored prostorija te povoljna orijentacija stana čine ovu nekretninu svijetlom i prozračnom veći dio dana. Nekretnina je djelimično adaptirana prije par godina kada je kompletno renovirano kupatilo (zamijenjena keramika, kupatilski elementi i vodoinstalacije), postavljena blindo vrata i ugrađen laminat u hodniku, degažmanu i kuhinji. Stan je dobro održavan i odmah useljiv. Ulaz i sama zgrada su jako dobro održavani. U zgradi postoje dva lifta (putnički i teretni). Ispred i iza zgrade se nalazi prostrani parking prostor za stanare.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru

Lokacija

Nekretnina se nalazi u naselju Irac, u blizini Poreske uprave Tuzla i Behram begove medrese. U krugu od cca. 500 m nalaze trgovački centri „Bingo“, „Konzum“, „Robot“, “City centar Bingo”, glavna autobuska i željeznička stanica, Bosanski kulturni centar, obdaništa, osnovne škole, srednjoškolske i visokoškolske obrazovne ustanove. Izuzetna saobraćajna povezanost i jednostavan pristup svim dijelovima grada čine ovu lokaciju atraktivnom za život.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Unutrašnja i vanjska drvena stolarija. Lamelni parket u sobama i trpezariji. Laminat u hodniku i kuhinji. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu i toaletu. Blindo vrata. Kablovska. Interfon. Dva lifta.