Broj nekretnine: 103/2016-P1

700 KM/m2 – Trosoban stan niže spratnosti, površine 69 m², Miladije

Opis nekretnine

Prodaje se dvoetažni trosoban stan (Pr+1), uknjižene površine 69,00 m². Nalazi u stambenoj zgradi u neposrednoj blizini marketa “Bingo”, u naselju Miladije. Stanu je potrebna potpuna adaptacija. Sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom, kupatila, ostave, ulaznog hola i stepeništa u prizemlju i 2 spavaće sobe, hodnika, degažmana i balkona na spratu. Glavne karakteristike ove nekretnine su niža spratnost, dvostrana orijentacija sjever-jug i svijetle i prozračne prostorije. Nekretnina posjeduje podrumsku prostoriju cca. 20,00 m² i tavanski prostor cca. 20,00 m² koji se može iskoristiti za dodatnu sobu.

Vlasnička dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

NAPOMENA: S obzirom da se nalazi uz glavnu cestu, vrlo lako se može preurediti u ordinaciju, kancelarije ili poslovni prostor.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u stambenoj zgradi u neposrednoj blizini marketa “Bingo”, u naselju Miladije. U krugu od 100 metara nalaze se osnovna škola, obdanište, apoteke, policijska stanica, autobuska/taxi stajališta, a malo dalje i Bosanski Kulturni Centar, glavna autobuska i željeznička stanica.

Standard:

Vanjska i unutrašnja stolarija drvo. Brodski pod u sobama, hodniku i degažmanu. Keramičke pločice u kupatilu. Betonska ploča u kuhinji sa trpezarijom i ostavi. Telefonski priključak. Kablovska TV. Podrumska prostorija. Tavan.