Broj nekretnine: 2p/2017-N

Trosoban stan 69,89 m² – STUPINE – SPO “UŠĆE” – NOVOGRADNJA

Opis nekretnine

 

 

Prodaje se manji trosoban stan u izgradnji, površine 69,89 m².

Agencija “Tk Nekretnine” kao ovlašteni zastupnik u prodaji novogradnje  investitora kompanije “Tim Gradnja” d.o.o. Tuzla započinje sa prodajom visokokvalitetnih i izuzetno praktičnih stanova, poslovnih prostora, garaža i parking mjesta u novogradnji, projekat Stambeno poslovni objekat  “UŠĆE”, pozicioniran u najatraktivnijem tuzlanskom naselju Stupine. Najtraženija lokacija u gradu sa kvalitetno razvijenom i kompletnom infrastrukturom, omogućava budućim kupcima potpuni komfor i moderan način življenja.

 

Ovaj trosoban stan je dostupan u Lameli l2 na:    14. spratu ( stan br.1 )

 

SPO “UŠĆE” STUPINE  se sastoji od dvije lamele različitih veličina:

– Lamela I2  – 2Sut+prizemlje+15+Pot

– Lamela I3  – 2Sut+prizemlje+8

 

Za detaljnije informacije o cijeni i popustima možete nam se obratiti na 035/277-460, 062/332-393 ili info@tknekretnine.ba

Završetak radova i useljenje objekta SPO “UŠČE” Stupine planirano je do 30.06. 2019. godine.

 

Lokacija:

 

SPO “UŠČE” se gradi u popularnom tuzlanskom naselju Stupine. Ovo naselje je atraktivno za obiteljski život zbog neposredne blizine centra grada i svih neophodnih sadržaja koji se nalaze u blizini i samom naselju. U radijusu od cca. 500 metara se nalaze: osnovne škole, obdaništa, srednjoškolske i visokoškolske ustanove, dječija igrališta i sportski tereni, supermarketi “Bingo”, “DM” i tržni centar “Konzum”, ugostiteljsko-trgovački objekti, zgrada Općine Tuzla, Hotel Tuzla, stambeno-poslovni centar “Mellain”, pošta, apoteke, banke, pijaca i taxi/autobuska stajališta.

 

Standard:

Posebna pažnja pri projektovanju je posvećena kreiranju maksimalno iskorištenog prostora unutar svake stambene jedinice. Kompletan objekat je projektovan po najnovijim standardima gradnje, a visok kvalitet korištenih materijala i funkcionalnost su neke od karakteristika ove nekretnine. Fasada objekta sa izvrsnim toplotno-izolacijskim svojstvima u kombinaciji sa 6-komornom PVC vanjskom stolarijom (aluplast profil debljine 85 mm sa tri dihtunga, sigenia okovom i troslojnim staklom sa LOW-E slojem) i aluminijskim roletnama, prvoklasni tarket (parket) debljine 14 mm, prvoklasne keramičke pločice i sanitarni uređaji i prostrani liftovi, garantuju budućem vlasniku dugoročno zadovoljstvo kupovinom ove nekretnine. Ulazna vrata u stanove su protivprovalna i protivpožarna najviše kvalitete. Unutrašnja stolarija je kvaltetna drvena. Zidovi u stubištima su termički zaštičeni, svi podovi u objektu su zvučno i termički obrađeni. U svakom hodniku je postavljen hidrant, kao i aparati za gašenje požara. U lameli I2 su predviđena dva moderna lifta nosivosti 1100 kg (15 osoba) i  630 kg (8 osoba) brzine 1,6m/s. U lameli I3 je predviđen jedan lift nosivosti 1000 kg (13 osoba) brzine 1,6m/s. Za vanjske klima jedinice je postavljeno mjesto sa odvodom kondenzata.

Važno je napomenuti da svaka stambena jedinica ima vlastiti vodomjer, mjerilo za potrošnju električne energije, i mjerilo potrošnje centralnog grijanja (kalorimetar/kaliometar), što budućem vlasniku daje potpunu kontrolu režijskih troškova.