Broj nekretnine: 81/2018-P2

TC „Pasaž“! Atraktivan višenamjenski poslovni prostor površine 36,66 m², lociran u strogom centru grada

Opis nekretnine

Prodaje se višenamjenski poslovni prostor uknjižene površine 36,66 m² lociran u prizemlju Tržno-zanatskog centra „Pasaž“. Poslovni prostor se nalazi na frekventnom dijelu tržnog centra odnosno pozicioniran je u blizini ulaza u tržni centar koji vodi ka centralnom gradskom šetalištu (pješačka zona “Korzo“). Pristup T.C. “Pasaž” je takođe moguć sa južne strane, iz pravca pozorišta i sa zapadne strane, iz bivše “Bankerove” ulice. Prostor se sastoji od dvije prostorije (kancelarije), jedne u prizemlju poslovnog objekta, dok se druga kancelarija nalazi u suterenu poslovnog prostora. Kancelarije su povezane stepeništem unutar poslovnog prostora. Objekat je okružen kozmetićkim salonima, agencijama, ugostiteljsko-trgovačkim objektima i ostalim komercijalnim objektima Veliki stakleni portali čine ovaj prostor prozračnim i svijetlim. Poslovni prostor se može koristiti za izložbeno-prodajne djelatnosti, poslovnice bilo koje vrste, kladionice, kozmetićke salone, ordinacije, sjedište manjih firmi, agencije i slično.

Vlasnička dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

Lokacija:

Poslovni prostor se nalazi na prizemlju Tržno-zanatskog centra „Pasaž“, u strogom centru grada. U neposrednoj blizini objekta je smješteno više banka, pošta, raznih agencija, kozmetićkih salona, galerija i ugostiteljsko-trgovačkih objekata, što doprinosi velikom broju potencijalnih klijenata.

Sadržaj:

Poslovni prostor se sastoji od dvije kancelarije smješten u prizemlju i suterenu, i toaleta sa predprostorom.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. PVC vanjska stolarija sa termo izolacionim staklima. Drvena unutrašnja stolarija. Spušteni strop. Klima. Laminat u kancelarijama. Keramićke pločice u toaletu sa predprostorom. Automatski osigurači. Alarm. Internet.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.