Broj nekretnine: 145/2017-P1

Svijetao trosoban stan površine 87 m², na 2. spratu, Sjenjak

Opis nekretnine

Prodaje se svijetao trosoban stan uknjižene površine 87,00 m². Nalazi se na 2. spratu stambene zgrade u naselju Sjenjak. Sastoji se od dnevnog boravka sa trpezarijom, dvije spavaće sobe, kuhinje, kupatila, toaleta, hodnika, degažmana, ostave, jedne zatvorene i dvije otvorene lođe.  Vlasnik je promijenio vodo instalacije u kuhinji i toaletu i postavio keramičke pločice u kuhinji i dijelu hodnika. Ovu nekretninu karakteriše niža spratnost, racionalno iskorišten prostor, dvostrana orijentacija i svijetle i prozračne prostorije što ga čini idealnim za ugodan porodični život. Iza i ispred zgrade se nalazi zajednički parking za stanare.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi  na 2. spratu stambene zgrade  u naselju Sjenjak.  Zgrada u kojoj se nekretnina nalazi je smještena na mirnoj lokaciji, izdvojena od gradske buke. Ovdje se takođe nalazi i jedno od najpoznatijih Tuzlanskih šetališta koje se proteže od Slavinovića do Brčanske Malte. Lokaciju karakteriše neposredna blizina svih sadržaja potrebnih za ugodan način življenja. U blizini se nalaze supermarketi “Bingo”, “Konzum” i “Dramar”,  Klinika za srce, obdaništa, osnovne škole,  apoteke, sportski tereni, autobusko/taxi stajalište, zelene površine, igrališta za djecu i mnoštvo drugih sadržaja.

 

 

Standard:

Centralno grijanje. Vanjska i unutrašnja stolarija drvo. Parket u sobama, trpezariji, degažmanu i dijelu hodnika. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu i dijelu hodnika. Telefonski priključak.  Kablovska TV. Interfon. Lift.