Broj nekretnine: 3a/2018-P1

NOVA CIJENA – Svijetao dvosoban stan niže spratnosti, površine 62 m², Brčanska Malta

Opis nekretnine

Prodaje se svijetao dvosoban stan uknjižene površine 62,00 m². Nalazi se na 4. spratu stambene zgrade sa dva lifta, u naselju Brčanska Malta. Sastoji se od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje  trpezarije, kupatila, hodnika i balkona. Mali režijski troškovi, niža spratnost, tražena lokacija sa svim gradskim sadržajima u neposrednoj blizini i prozračne i svijetle prostorije, samo su neke od prednosti ove nekretnine. Ispred i iza zgrade se nalazi parking prostor za stanare.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na 4. spratu stambene zgrade sa dva lifta, u naselju Brčanska Malta. U krugu od 200 metara nalaze se razni ugostiteljsko-trgovački objekti, T.C. “Sjenjak”, apoteke, banke, supermarketi “DM”, “KONZUM”, “BINGO”, zelena pijaca, osnovne škole, obdaništa, igrališta za djecu i autobuska/taxi stajališta.

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Vanjska i unutrašnja drvena stolarija.  Parket u dnevnom boravku i trpezariji. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu i predsoblju. Telefonski priključak.  Kablovska TV. Interfon. Dva Lifta.