Broj nekretnine: 2/2017-N

STUPINE – SPO “UŠĆE” – NOVOGRADNJA! Stanovi, poslovni prostori i garaže.

Opis nekretnine

Agencija “Tk Nekretnine” kao jedini ovlašteni zastupnik u prodaji novogradnje investitora kompanije “Tim Gradnja” d.o.o. Tuzla započinje sa prodajom visokokvalitetnih i izuzetno praktičnih stanova, poslovnih prostora, garaža i parking mjesta u novogradnji, projekat Stambeno poslovni objekat “UŠĆE”, pozicioniran u najatraktivnijem tuzlanskom naselju Stupine. Najtraženija lokacija u gradu sa kvalitetno razvijenom i kompletnom infrastrukturom, omogućava budućim kupcima potpuni komfor i moderan način življenja.

SPO “UŠĆE” STUPINE se sastoji od dvije lamele različitih veličina:

– Lamela I2 – 2Sut+prizemlje+15+Pot

– Lamela I3 – 2Sut+prizemlje+8

U ponudi su stanovi slijedećih površina:

– Četvorosoban stan površine od 134,65 m² – na VIII spratu

– Dvoetažni stan površine 180 m² – na XV spratu

Za detaljnije informacije o cijeni i popustima možete nam se obratiti na 035/277-460, 062/332-393 ili info@tknekretnine.ba

Lokacija:

SPO “UŠČE” se gradi u popularnom tuzlanskom naselju Stupine. Ovo naselje je atraktivno za obiteljski život zbog neposredne blizine centra grada i svih neophodnih sadržaja koji se nalaze u blizini i samom naselju. U radijusu od cca. 500 metara se nalaze: osnovne škole, obdaništa, srednjoškolske i visokoškolske ustanove, dječija igrališta i sportski tereni, supermarketi “Bingo”, “DM” i tržni centar “Konzum”, ugostiteljsko-trgovački objekti, zgrada Općine Tuzla, Hotel Tuzla, stambeno-poslovni centar “Mellain”, pošta, apoteke, banke, pijaca i taxi/autobuska stajališta.

Standard:

Posebna pažnja pri projektovanju je posvećena kreiranju maksimalno iskorištenog prostora unutar svake stambene jedinice. Kompletan objekat je projektovan po najnovijim standardima gradnje, a visok kvalitet korištenih materijala i funkcionalnost su neke od karakteristika ove nekretnine. Fasada objekta sa izvrsnim toplotno-izolacijskim svojstvima u kombinaciji sa 6-komornom PVC vanjskom stolarijom (aluplast profil debljine 85 mm sa tri dihtunga, sigenia okovom i troslojnim staklom sa LOW-E slojem) i aluminijskim roletnama, prvoklasni tarket (parket) debljine 14 mm, prvoklasne keramičke pločice i sanitarni uređaji i prostrani liftovi, garantuju budućem vlasniku dugoročno zadovoljstvo kupovinom ove nekretnine. Ulazna vrata u stanove su protivprovalna i protivpožarna najviše kvalitete. Unutrašnja stolarija je kvaltetna drvena. Zidovi u stubištima su termički zaštičeni, svi podovi u objektu su zvučno i termički obrađeni. U svakom hodniku je postavljen hidrant, kao i aparati za gašenje požara. U lameli I2 su predviđena dva moderna lifta nosivosti 1100 kg (15 osoba) i 630 kg (8 osoba) brzine 1,6m/s. U lameli I3 je predviđen jedan lift nosivosti 1000 kg (13 osoba) brzine 1,6m/s. Za vanjske klima jedinice je postavljeno mjesto sa odvodom kondenzata.

Važno je napomenuti da svaka stambena jedinica ima vlastiti vodomjer, mjerilo za potrošnju električne energije, i mjerilo potrošnje centralnog grijanja (kalorimetar/kaliometar), što budućem vlasniku daje potpunu kontrolu režijskih troškova.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane investitora.