Broj nekretnine: 35/2020-P1

STUPINE – Poslovni prostor površine 87,24 m², sa opcijom dijeljenja na 2 zasebna prostora

Opis nekretnine

Prodaje se  poslovni prostor površine 87,24 m². Nalazi se na 1. spratu Poslovno-zanatskog centra u ulici Maka Dizdara, naselje Stupine. PZC “Stupine” je lociran između stambenih objekata B-10 i B-11. Poslovni prostor je pozicioniran u središnjem dijelu PZC “Stupine”, pored stepenica, i blizu je supermarketa “Bingo” koji se nalazi u zgradi B-10. Prostor je potpuno namješten za kancelarijske djelatnosti. Sastoji se od dva povezana poslovna prostora sa zasebnim ulazima, koji se sastoje od po jedne prostorije, toaleta sa predprostorom i ostave. Zbog svoje lokacije može se koristiti za  kancelarijske djelatnosti, ordinacije,  predstavništva manjih firmi i slične djelatnosti.  Zajednički parking se nalazi ispred poslovnog prostora.

 

NAPOMENA: Kompletan namještaj i klima uređaj ostaju budućem kupcu GRATIS.

 

Lokacija:

Poslovni prostor se nalazi  na 1. spratu Poslovno-zanatskog centra u ulici Maka Dizdara, naselje Stupine. Ovo naselje je veoma popularno i atraktivno zbog neposredne blizine zgrade Općine Tuzla, Općinskog i Kantonalnog suda, centra grada i svih neophodnih sadržaja koji se nalaze u blizini i samom naselju. U radijusu od cca. 500 metara se nalaze: osnovne škole, obdaništa, srednjoškolske i visokoškolske ustanove, dječija igrališta i sportski tereni, supermarketi “Bingo” i “Mercator”, ugostiteljsko-trgovakči objekti, zgrada Općine Tuzla, Hotel Tuzla, pošta, apoteke, banke i pijaca.

 

Standard:

Centralno grijanje na kalorimetar. Aluminijska vanjska stolarija. Drvena unutrašnja stolarija. Klima uređaj. Alarm. Telefonski priključak.

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.