Broj nekretnine: Broj nekretnine: 6/2021-i-p1

STUPINE – NOVOGRADNJA – Multifunkcionalan poslovni prostor površine 232 m², pored glavne ceste

Opis nekretnine

Prodaje se multifunkcionalan poslovni prostor ukupne površine  232,23 m², sa 4 pripadajuće garaže u suterenu objekta. Nalazi se u prizemlju novoizgrađenog stambeno-poslovnog objekta “Ušće”, u naselju Stupine. Pozicioniran je na sredini objekta i trostrano je orijentisan (istok-sjever-zapad). Sa prednje strane prostora (istok) nalazi se veliki plato, pješačka staza i glavna cesta (južna magistrala). Sa bočne strane se nalazi pasaž kroz koji se ulazi u prostor, a sa zadnje strane (zapad) se nalazi još jedan veliki plato. Prostor je u ROH BAU fazi gradnje, a zbog otvorenog koncepta i odličnog rasporeda prostora moguće ga je prilagoditi potrebama zakupca. Trenutni raspored prostorija je prilagođen administrativnoj djelatnosti, a s obzirom na lokaciju i direktan pristup, ova nekretnina je veoma pogodna za poliklinike i ordinacije, supermarkete, kancelarijske djelatnosti (call centar, IT/programiranje softvera), trgovačke i slične djelatnosti. Kompletna  prednja strana, dio bočne i dio zadnje strane prostora su urađeni u velikim staklenim panelima, što ovaj prostor čini veoma svijetlim i prozračnim. U suterenu objekta, u garažnom kompleksu, nalaze se 4 garaže sa rolo vratima na daljinsko upravljanje koje pripadaju ovom prostoru. Garaže se nalaze na etaži -2, a dva lifta i stepenice povezuju garažni kompleks sa ostatkom objekta. Objekat je spojen na gradsko centralno grijanje (kalorimetar), a prostor posjeduje vlastiti vodomjer. Plato koji se proteže ispred i iza objekta, kao i pasaž sa bočne strane su osvijetljeni.

 

Lokacija:

SPO “Stupine Ušće” je izgrađen u popularnom tuzlanskom naselju Stupine. Ovo naselje je atraktivno za obiteljski život zbog neposredne blizine centra grada i svih neophodnih sadržaja koji se nalaze u blizini i samom naselju. U krugu od cca. 600 metara se nalaze: osnovne škole, obdaništa, srednjoškolske i visokoškolske ustanove, dječija igrališta i sportski tereni, supermarketi “Bingo”, “DM” i tržni centar “Mercator”, ugostiteljsko-trgovački objekti, zgrada Općine Tuzla, Hotel Tuzla, stambeno-poslovni centar “Mellain”, pošta, apoteke, banke i pijaca.  Izuzetna saobraćajna povezanost i jednostavan pristup svim dijelovima grada čine ovu lokaciju atraktivnom za život.

 

Standard:

Prostor se prodaje u ROH BAU fazi gradnje. Elektro, vodo instalacije i instalacije centralnog grijanja su uvedene u prostor. Do useljenja potrebno je postaviti keramiku, podove, sanitarije, unutrašnju stolariju, spušteni strop, rasvjetu i uraditi malterisanje i krečenje. Vanjska stolarija je aluminijska, visoko kvalitetna termoizolaciona stolarija.

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.