Broj nekretnine: 44/2018-P1

NOVA CIJENA – STUPINE – Jednosoban stan površine 45 m², na 1. spratu

Opis nekretnine

Prodaje se funkcionalan, jednosoban stan uknjižene površine 44,00 m² dok je stvarna površina stana cca. 45,00 m². Dodatna površina je dobivena zatvaranjem lođe, čime se dobio prostraniji dnevni boravak. Stan se nalazi na 1. spratu stambene zgrade sa liftom, u veoma atraktivnom i traženom naselju Stupine. Sastoji se od dnevnog boravka, trpezarije (koja se koristi kao spavaća soba), kuhinje, kupatila, hodnika i ostave. 2015. godine vlasnik je lođu zatvorio PVC stolarijom, postavio podnu izolaciju i laminat. Takođe je postavio novi PVC prozor u trpezariji/spavaćoj sobi. 2010. godine je potpuno adaptirano kupatilo, postavljene nove podne pločice u kuhinji, ugrađena nova, kvalitetna protuprovalna vrata i automatski osigurači. Odlična iskorištenost stambenog prostora, dobra spratnost, odličan kvalitet gradnje, atraktivna lokacija, mali režijski troškovi, prozračne i svijetle prostorije, samo su neke od odlika ove nekretnine i čine je veoma ugodnom za život. Svi gradski sadržaji nalaze se u neposrednoj blizini. Zajednički parking za stanare se nalazi ispred i iza zgrade.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

NAPOMENA: Kompletan namještaj u stanu je moguće kupiti po dogovoru prodavca i kupca. Stan je veoma atraktivan za iznajmljivanje što bi budućem vlasniku omogućilo brz povrat uloženih sredstava.

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi 1. spratu stambene zgrade, u veoma atraktivnom i traženom naselju Stupine, Tuzla. Ovo naselje je veoma popularno i atraktivno za obiteljski život zbog neposredne blizine centra grada i svih neophodnih sadržaja koji se nalaze u blizini i samom naselju. U radijusu od cca. 500 metara se nalaze: osnovne škole, obdaništa, srednjoškolske i visokoškolske ustanove, dječija igrališta i sportski tereni, supermarketi “Bingo”, T.C. “Mercator”, ugostiteljsko-trgovakči objekti, zgrada Općine Tuzla, Hotel Tuzla, stambeno-poslovni centar “Mellain”, pošta, apoteke, banke i pijaca.

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje. PVC vanjska stolarija. Drvena unutrašnja stolarija. Parket u dnevnom boravku, trpezariji/spavaćoj sobi i hodniku.  Keramičke pločice u kupatilu i kuhinji. Lift. Klima uređaj. Telefonski priključak. Kablovska TV. Interfon.