Broj nekretnine: 93/2019-P1

STUPINE – Jednosoban stan površine 32 m², sa kompletnim namještajem i električnim uređajima

Opis nekretnine

Prodaje se jednosoban stan uknjižene površine 32,00 m². Nalazi se na 7. spratu stambene zgrade sa liftom, u veoma atraktivnom i traženom naselju Stupine. Stan se sastoji iz dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom, kupatila, hodnika i ostave. Zbog male kvadrature i tražene lokacije ovaj stan je veoma atraktivan za iznajmljivanje na duži period ili kao “stan na dan”. Uz manja ulaganja od trpezarije se može napraviti manja spavaća soba, čime bi se dobilo na kvaliteti ove nekretnine.

Odlična iskorištenost stambenog prostora, mali režijski troškovi, odličan kvalitet gradnje, atraktivna lokacija sa svim gradskim sadržajima u blizini i prozračne i svijetle prostorije samo su neke od prednosti ove nekretnine. Ulaz u zgradu je obezbijeđen video nadzorom. Zajednički parking za stanare se nalazi ispred i iza zgrade.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

 

NAPOMENA: Kompletan namještaj u stanu, svi električni uređaji (frižider sa zamrzivačem, kombinovani šporet i veš mašina), kompletno pokućstvo, ukrasi, i tepisi, ostaju budućem kupcu GRATIS.

 

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi  na 7. spratu (potkrovlje) stambene zgrade sa liftom, u veoma atraktivnom i traženom naselju Stupine, Tuzla. Ovo naselje je veoma popularno i atraktivno za obiteljski život zbog neposredne blizine centra grada i svih neophodnih sadržaja koji se nalaze u blizini i samom naselju. U radijusu od cca. 500 metara se nalaze: osnovne škole, obdaništa, srednjoškolske i visokoškolske ustanove, dječija igrališta i sportski tereni, supermarketi “Bingo”, T.C. “Mercator”, ugostiteljsko-trgovakči objekti, zgrada Općine Tuzla, Hotel Tuzla, stambeno-poslovni centar “Mellain”, pošta, apoteke, banke i pijaca.

 

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Drvena vanjska i unutrašnja stolarija. Parket u sobi, trpezariji i hodniku. Keramičke pločice u kupatilu, i kuhinji. Lift. Automatski osigurači. Telefonski priključak.  Interfon.

 

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.