Broj nekretnine: 114/2017-P2

STUPINE! Izuzetno funkcionalan, atraktivan i kvalitetan trosoban stan novije gradnje, površine 73,95 m²

Opis nekretnine

Prodaje se veoma kvalitetan trosoban stan izuzetne dispozicije stambenog prostora sa lođom, uknjižene površine 73,95 m². Stan se nalazi na petom spratu stambene zgrade novije gradnje, u veoma atraktivnom i traženom naselju Stupine. Odlična iskoristivost stambenog prostora, kvalitet gradnje, atraktivna lokacija, dvostrana orijentacija, prozračne i svijetle prostorije samo su neke od odlika ove nekretnine i čine je veoma ugodnom za život. Stan se nalazi u odličnom stanju, pošto je kratko korišten, te nisu potrebna nikakva dodatna ulaganja u nekretninu. Svi gradski sadržaji nalaze se u neposrednoj blizini. Zajednički parking za stanare se nalazi ispred i iza zgrade.

NAPOMENA: Ugradbeni plakar u spavaćoj sobi, kuhinja i klima uređaj u dnevnom boravku ostaju budućem kupcu GRATIS!

Vlasnička dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u veoma atraktivnom i traženom naselju Stupine, Tuzla. Ovo naselje je veoma popularno i atraktivno za obiteljski život zbog neposredne blizine centra grada i svih neophodnih sadržaja koji se nalaze u blizini i samom naselju. U radijusu od cca. 500 metara se nalaze: osnovne škole, obdaništa, srednjoškolske i visokoškolske ustanove, dječija igrališta i sportski tereni, supermarketi “Bingo” i “Konzum”, ugostiteljsko-trgovački objekti, zgrada Općine Tuzla, Hotel Tuzla, stambeno-poslovni centar “Mellain”, pošta, apoteke, banke i pijaca.

Standard:

Centralno grijanje. Kvalitetna višekomorna PVC vanjska stolarija. Drvena unutrašnja stolarija. Parket u sobama, trpezariji, hodniku i degažmanu. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu, toaletu, ostavi i lođi. Protuprovalna vrata. Klima uređaj. Lift. Telefonski priključak. Kablovska TV. Interfon.