Broj nekretnine: 2/2018-i1

STUPINE B8 – Manji poslovni prostor površine 16 m²

Opis nekretnine

Iznajmljuje se manji poslovni prostor površine 16,00 m². Nalazi se sa zapadne strane stambene zgrade Stupine B-8, u neposrednoj blizini južne magistrale i ima pristup direktno sa  puta koji vodi pored zgrade. Do sada je korišten kao kancelarija za računovodstveni servis, a zbog veoma frekventne lokacije  može se koristiti i za: kozmetički salon, solarij, izložbeno-prodajne djelatnosti, poslovnice bilo koje vrste, sjedišta manjih firmi, agencije i slično. Ispred prostora i pored zgrade nalazi se zajednički parking.

 

Lokacija:

Poslovni prostor se nalazi u prizemlju stambene zgrade u naselju Stupine B-8. Ovo naselje je veoma popularno i atraktivno zbog neposredne blizine centra grada i svih neophodnih sadržaja koji se nalaze u blizini i samom naselju. U radijusu od cca. 500 metara se nalaze: osnovne škole, obdaništa, srednjoškolske i visokoškolske ustanove, dječija igrališta i sportski tereni, supermarketi “Bingo” i “Konzum”, ugostiteljsko-trgovački objekti, zgrada Općine Tuzla, Hotel Tuzla, pošta, apoteke, banke, pijaca i autobuska/taxi stajališta.

 

Standard:

Centralno grijanje. Vanjska stolarija aluminijum. Unutrašnja stolarija drvo. Pod keramičke pločice. Automatski osigurači.