Broj nekretnine: 146/2016-P2

STUPINE B2! Moderan i kvalitetan dvosoban stan novije gradnje površine 57,28 m², sa zatvorenom lođom lako pretvorivom u dječiju sobu (površine 5,60 m²), i uknjiženom ostavom površine 2,46 m², Stupine

Opis nekretnine

Prodaje se izuzetan dvosoban stan novije gradnje, odlične dispozicije prostora, površine 57,28 m² sa uknjiženom ostavom površine 2,46 m². Nekretnina se nalazi u novijem stambenom objektu visokog kvaliteta gradnje (objekat Stupine B2) izgrađenog 2008.godine. Odlična iskorištenost stambenog prostora, vrhunski kvalitet gradnje, atraktivna lokacija samo su neke od odlika ove izuzetne nekretnine. Posebno je potrebno napomenuti da se prostrana zatvorena lođa može lako pretvoriti u manju dječiju sobu. Zajednički parking za stanare se nalazi ispred i iza zgrade.

NAPOMENA: Kupcu ostaje ugradbena kuhinja sa svim ugradbenim električnim uređajima GRATIS!

Vlasnička dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u stambenoj zgradi novije gradnje u naselju Stupine,Tuzla. Ovo naselje je veoma popularno i atraktivno za obiteljski život zbog neposredne blizine centra grada i svih neophodnih sadržaja koji se nalaze u blizini i samom naselju. U radijusu od cca. 500 metara se nalaze: osnovne škole, obdaništa, srednjoškolske i visokoškolske ustanove, dječija igrališta i sportski tereni, supermarketi “Bingo” i “Konzum”, ugostiteljsko-trgovački objekti, zgrada Općine Tuzla, Hotel Tuzla, stambeno-poslovni centar “Mellain”, pošta, apoteke, banke i pijaca.

Standard:

Centralno grijanje. PVC vanjska stolarija sa žaluzinama. Drvena unutrašnja stolarija. Parket u sobama. Keramićke pločice u kupatilu, kuhinji , hodniku, ostavi i zatvorenoj lođi. Lift. Telefonski priključak. Protivpožarna i protivprovalna vrata. Klima uređaj. Vlastiti vodomjer. Kablovska TV. Interfon.