Broj nekretnine: 41/2020-P1

STUPINE B1 – 2000 KM/m² – Unikatan, visokokvalitetan 5-soban stan površine 172 m², sa 3 kupatila i dva balkona

Opis nekretnine

Prodaje se unikatan, visokokvalitetan, dvoetažni petosoban stan uknjižene površine 172,00 m². Nalazi se na 5. i 6. spratu  stambene zgrade novije gradnje – Stupine B1. Vlasnik je u toku izgradnje zgrade sastavio 2 stana površine 86,00 m² i tako dobio ovu jedinstvenu nekretninu na našem tržištu. Stanovi su kupljeni po principu ROH BAU, a vlasnik je dodatno podigao kvalitet ove nekretnine ugradnjom prvoklasne keramike, kupatilskog namještaja, protočnih bojlera u sva kupatila, sanitarija u kuhinji, kupatilima i toaletu, a podove je obložio hrastovim parketom. Postavljena su hrastova unutrašnja vrata i stepenište sa rostfrajnom ogradom. Takođe, ispod stepenica je napravljen toalet za goste, a u dnevnom boravku je urađen ukrasni kameni zid i stropna rasvjeta. Klima uređaji su postavljeni u dnevni boravak i sve sobe.

Stan se sastoji od dvije etaže koje su međusobno povezane unutrašnjim stepeništem.  Prva etaža se sastoji  od dnevnog boravka sa trpezarijom i kuhinjom, jedne spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom, toaleta, hodnika, ostave, zatvorene lođe i stepeništa.

Druga etaža se sastoji od velike spavaće sobe, dvije manje spavaće sobe, jednog velikog i jednog malog kupatila, garderobera, hodnika, zatvorene lođe i stepeništa. Glavne karakteristike ove nekretnine su veliki komfor, odličan raspored prostorija, južna orijentacija sa svijetlim i prozračnim prostorijama, dobra spratnost, veoma atraktivna lokacija sa svim neophodnim gradskim sadržajima na dohvat ruke. Stan posjeduje vlastiti vodomjer.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

 

NAPOMENA: Kompletna ugradbena kuhinja sa električnim uređajima (ravna ploča sa napom, pećnica i mašina za suđe), frižider sa zamrzivačem, 5 klima uređaja, garderober, plakari, ugradbeni plakari i kupatilski namještaj, ostaju budućem kupcu GRATIS!

 

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na jednoj od najtraženijih lokacija u gradu, u neposrednoj blizini Hotela Tuzla, zgrada Stupine B1. U krugu od 300 metara se nalaze: Hotel “Mellain“, Općina Tuzla, Općinski sud, ugostiteljsko-trgovački objekti, obdaništa, osnovne i srednje škole, fakulteti, apoteke, pošta, banke i taxi/autobuska stajališta.

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Vanjska PVC stolarija sa žaluzinama. Drvena unutrašnja stolarija. Pod u dnevnom boravku sa trpezarijom, sobama, garderoberu i hodnicima je hrastov parket. Keramičke pločice u toaletu, kupatilima, kuhinji, ostavi  i na lođama Vlastiti vodomjer. Protuprovalna vrata. Lift. Pet (5) klima uređaja. Telefonski priključak. Kablovska TV.  Interfon.

 

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.