Broj nekretnine: 24/2017-i1

STUPINE B-2 – Potpuno namješten dvosoban stan površine 54 m², pored Hotela Tuzla

Opis nekretnine

Iznajmljuje se potpuno namješten, lijep, dvosoban stan površine 54,00 m², sa zatvorenom lođom i ostavom. Cijena mjesečnog iznajmljivanja je 500 KM + režijski troškovi. Nalazi se na 8. spratu stambene zgrade novije gradnje, na najatraktivnijoj lokaciji u gradu pored Hotela Tuzla, naselje Stupine B-2. Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupatila, hodnika, ostave i zatvorene lođe. Minimalni režijski troškovi, maksimalno iskorišten stambeni prostor uz dobar raspored prostorija, svijetle i prozračne prostorije i vrhunski kvalitet gradnje su glavne odlike ove izuzetne nekretnine. Ulaz u zgradu je obezbijeđen šifrom i video nadzorom.

Stan posjeduje internet, kablovsku TV, klima uređaj, mašinu za veš, mašinu za suđe, frižider sa zamrzivačem i šporet.

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na 8. spratu stambene zgrade novije gradnje, na najatraktivnijoj lokaciji u gradu pored Hotela Tuzla, naselje Stupine B-2. Ovo naselje je veoma popularno i atraktivno za obiteljski život zbog neposredne blizine centra grada i svih neophodnih sadržaja koji se nalaze u blizini i samom naselju. U radijusu od cca. 500 metara se nalaze: osnovne škole, obdaništa, srednjoškolske i visokoškolske ustanove, dječija igrališta i sportski tereni, supermarketi “Bingo” i “Mercator”, ugostiteljsko-trgovakči objekti, zgrada Općine Tuzla, Hotel Tuzla, stambeno-poslovni centar “Mellain”, pošta, apoteke, banke i pijaca.

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Kvalitetna PVC vanjska stolarija sa žaluzinama. Kvalitetna drvena unutrašnja stolarija. Parket u sobi i trpezariji. Prvoklasna keramika u kupatilu, kuhinji i predsoblju. Vlastiti vodomjer. Protuprovalna vrata. Lift. Klima uređaj. Video nadzor. Internet. Kablovska TV.

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.