Broj nekretnine: 13/2015-i2

STROGI CENTAR GRADA! Moderno adaptiran, atraktivan, višenamjenski poslovni prostor površine 46 m² na atraktivnoj lokaciji u strogom centru grada, Tuzla

Opis nekretnine

Izdaje se moderno adaptiran višenamjenski  poslovni prostor na prizemlju manje zgrade smještene u strogom centru grada Tuzle, na popularnom tuzlanskom šetalištu Korzo. Poslovni prostor se sastoji od glavne prostorije, toaleta sa predprostorom i male ostave. Adaptiran je 2015. godine korištenjem kvalitetnih materijala, a naročita pažnja je posvećena dizajnu enterijera. Zbog svoje otvorenosti pruža brojne mogućnosti potencijalnim zakupcima. Spušteni strop je ukrašen modernom i efektivnom rasvjetom što doprinosi posebnom ugođaju u večernjim satima. Podovi su obloženi najkvalitetnijim laminatom, a zidovi su ukrašeni ukusnim detaljima. Veliki prozorski portali daju prostoru otvorenost i pružaju potencijalnim zakupcima velike mogućnosti pri reklamiranju. U neposrednoj blizini poslovnog prostora su smješteni svi gradski sadržaji, ugostiteljsko trgovački objekti, Narodno pozorište, apoteke, agencije, banke, što predstavlja dodatnu pogodnost za potencijalnog zakupca.

Lokacija:

Poslovni prostor se nalazi u pješačkoj zoni u strogom centru grada Tuzle, u Turalibegovoj ulici. Ovo je najprometnija lokacija u gradu i karakteriše je visoka frekvencija pješačkog saobračaja tokom cijelog dana. U neposrednoj blizini se nalaze Panonska jezera, većina komercijalnih banaka, Narodno pozorište, Gradski park, razni ugostiteljsko-trgovački objekti, Gradska tržnica, agencije, apoteke i taxi stajališta.

Sadržaj:
Velika prostorija, toalet, mala ostava i predprostor.

Standard:
Centralno gradsko grijanje (ugrađen kaliometar). Aluminijski radijatori. Lamelni parket u prostoru. Spušteni stropovi. Kvalitetne keramičke pločice u toaletu. Klima. Telefon. Internet.