Broj nekretnine: 59/2019-P2

STROGI CENTAR GRADA! Moderan trosoban stan novije gradnje, površine 80 m² sa terasom i zatvorenom lođom, lociran u strogom centru grada

Opis nekretnine

Prodaje se moderan i kvalitetan trosoban stan novije gradnje uknjižene površine 80 (stvarna cca. 83 m) pozicioniran na 3. spratu stambeno poslovne zgrade u strogom centru grada. Prelijepa terasa nudi budućem vlasniku jedinstven pogled na grad. Vrhunska lokacija, dobra spratnost, odličan raspored prostorija, odvojeno kupatilo i toalet, potencijal za pretvaranje u troiposoban stan samo su neke od kvaliteta ove rijetke nekretnine na tržištu nekretnina.

NAPOMENA:Stan posjeduje ostavu površine cca. 6 m² u sutrenu zgrade.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru

Lokacija:

Zgrada u kojoj se nalazi stan je locirana na najatraktivnoj lokaciji u naselju Centar, na centralnoj gradskoj lokaciji pored šetališta. Ovo naselje je veoma popularno i atraktivno za obiteljski život jer se nalazi u centralnom gradskom jezgru i blizini svih neophodnih gradskih sadržaja. U neposrednoj blizini se nalazi cetralni gradski trg, parkovi, osnovne škole, obdaništa, srednjoškolske i visokoškolske ustanove, mnoštvo ugostiteljsko-trgovačkih objekata, sportsko-rekreativni centar “Panonska jezera”, apoteke, banke, saloni, kao i sav ostali sadržaj koji jedna urbana sredina posjeduje.

NAPOMENA:Stan posjeduje ostavu površine cca. 6 m² u sutrenu zgrade.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. PVC termoizolaciona višekomorna vanjska stolarija. Drvena unutrašnja stolarija. Pod u dnevnom boravku, spavaćim sobama, trpezariji i predsoblju lamelni parket. Keramičke pločice u kuhinji , hodniku, kupatilu, toaletu, lođi i terasi. Internet. Telefonski priključak. Kablovska TV. Nova protivprovalna i protivpožarna vrata.