Broj nekretnine: 60/2018-P1

Stambeno-poslovni objekat (kuća), površine 46,00 m², u centru Donje Dobošnice, Opština Lukavac

Opis nekretnine

Prodaje se stambeno-poslovni objekat (kuća), uknjižene površine 46,00 m². Nalazi se u centru Donje Dobošnice, kod Doma kulture. Objekat je stambeno-poslovne namjene, a posjeduje sve potrebne dozvole. Izgrađen je 2010. godine, a prilikom gradnje vođeno je računa o kvaliteti ugrađenih materijala. Objekat se sastoji od dvije međusobno povezane prostorije (cca. 24 m² i 18 m²) i kupatila (cca. 4 m²), a svaka prostorija ima zaseban ulaz. Objekat je prizeman sa potkrovljem i mogućnošću nadogradnje. Trenutno je pripremljen za ljekarsku ordinaciju sa čekaonicom, a zadovoljava uslove i za apoteku. Zbog svoje pozicije može se koristiti za ordinacije, apoteke, frizerske salone, solarije, kancelarije i druge poslovne djelatnosti ili za stanovanje. Glavne odlike ove nekretnine su minimalni režijski troškovi, niža spratnost, svijetle i prozračne prostorije i svi neophodni sadržaji u neposrednoj blizini.

 

NAPOMENA: Objekat je odmah useljiv, a posjeduje priključak struje za domaćinstvo i trofaznu struju, kao i priključak vode. Kompletan namještaj je moguće kupiti po dogovoru prodavca i kupca.

 

 

Lokacija:

Poslovni prostor se nalazi u samom centru Donje Dobošnice, kod Doma kulture i kafića “Venecija”. U krugu od cca. 100 metara se nalaze pošta, ambulanta Doma zdravlja Lukavac, osnovna škola, supermarketi i razni ugostiteljsko-trgovački objekti.

 

 

Standard:

Grijanje na struju ili čvrsta goriva. Vanjska stolarija PVC sa žaluzinama. Unutrašnja stolarija PVC. Podovi  keramičke pločice i medicinski pod. Vlastiti vodomjer.

 

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.