Broj nekretnine: 113/2017-P2

Stambeni objekat površine cca. 118 m², izgrađen na zemljišnoj parceli površine 3388 m² na prelijepoj, mirnoj lokaciji u blizini Tuzle, Donja Dragunja

Opis nekretnine

Prodaje se kvalitetan stambeni objekat ukupne stambene površine cca. 118, spratnosti Pr+1. Stambeni objekat se sastoji od prostranog dnevnog boravaka, trpezarije, kuhinje, kupatila, predsoblja i ostave smještene na prizemlju objekta i tri spavaće sobe, hodnika i balkona locirani na prvom spratu stambenog objekta. Kuća je izgrađena 1997.godine na prostranoj zemljišnoj parceli ukupne površine 3388 m². Nekretnina se nalazi na lijepoj i mirnoj lokaciji, okružena prelijepom šumom i individualnim stambenim objektima, udaljena od magistralnog puta Tuzla-Srebrenik samo par minuta vožnje. Stambeni objekat se odlikuje se dobrim kvalitetom gradnje, funkcionalno raspoređenim prostorom i dobrom lokacijom sa dobrom komunikacionom infrastrukturom. Pristup stambenom objektu je direktno sa asfaltnog puta.

Vlasnička dokumentacija je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u agenciji “Tk Nekretnine”.

Sadržaj:

Prizemlje: Dnevni boravak, kuhinja, trpezarija, kupatilo, hodnik. ostava

I sprat: Tri spavaće sobe,hodnik,terasa.

Lokacija:

Stambeni objekat se nalazi u blizini magistralnog puta Tuzla-Srebrenik u Donoj Dragunji. Udaljen je cca. 18 kilometara od centra Srebrenika i cca. 25 kilometara od Tuzle. Iako smješten na prekrasnoj mirnoj lokaciji i okružen prekrasnom prirodom, u nepsorednoj blizini se nalazi osnovna škola, trgovački objekti, benzinska pumpa i mjesna ambulanta.

Standard:

Centralno grijanje na čvrsto gorivo (kamin). Drvena vanjska i unutrašnja stolarija. Podne obloge kombinacija laminat i keramika. Vlastiti bunar.Telefonski priključak. Kablovska TV.